| نویسنده |
پیغام |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 15:00 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| احمدي نژاد نوشته بود: |
| ستاره غريب نوشته بود: |
| از اسمي که براي خودش گذاشته خوشم نمياد آواتارش هم منو ياد شيطون ميندازه.همين ديگه. |
اسم احمدي نژاد رو براي اين انتخاب کردم چون فکر کردم ميتونه در ارتقاي سايت در رنکينگ موثر باشه.
آواتارم شبيه شيطون نيست . يک نفر توي هواي ابري بدون خورشيد داره به بقيه نور و گرما هديه مي کنه . کسي که آتيش رو در کف دست خودش نگه داشته . کسي که همه دورش جمع شدند و گرما شون رو از اون دارند . کسي که با وجود همه فداکاريها ديده نميشه . |
کاري به آواتار شما ندارم، اما نام کاربري شما بر خلاف قانون 7 تالارهاي گفتمان است!
شما ابتدا ملزم به اجراي قوانين تالار هستيد و در چارچوب آن ميتوانيد به فکر ارتقاي رنکينگ تالار نيز باشيد.
| نقل قول: |
7
تمامي کاربران ميبايست در هنگام ثبت نام در تالارهاي گفتمان، از کلمات مناسب جهت استفاده در شناسه کاربري خود استفاده نمايند. انتخاب شناسه کاربري (ID) از بين نام هاي سياسي، کلمات غير اخلاقي و رکيک مجاز نبوده و اين دسته از شناسه ها به محض مشاهده حذف خواهند شد.
- حتي المقدور نام کاربري را با حروف فارسي به جاي انگيسي ايجاد نماييد.
- از ايجاد چندين شناسه کاربري پرهيز نماييد.
|
از ادمين تالار تقاضا دارم که اين شناسه کاربري را مشاهده نماييد!
متشکرم |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 16:54 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 18:27 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
با تمام اينها دوباره اعلام ميکنم اين اواتار ارتباطي به اسلام نداره !
و بعد از اين که صداي دل فرمودند که لطفا اواتارتت رو عوض کن. اين عکس به چشمم خورد و به علت
زيباييش تغيير سايزش دادم و استفاده کردم.
در ضمن اين موضوع زياد هم به اسلام ربطي نداره. و اون شکل چپه شده و اتيش ها به زيباييش افزوده!!
اگر همچنان شبه اي وجود داره بگو تا در موردش بحث کنيم.و اگر ناراحتي ها ادامه داشت
شايد عوضش کنم |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
خودم  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 آبان 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 20:39 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 21:52 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
آقا جان. اين داس و چکش است نه ستاره و ماه. چه ربطي به موضوع دارد؟
ايران کشوري اسلامي است، و نماد «هلال احمر» توسط ايران نيز استفاده ميشود و به همين دليل، شکلي که استفاده کردهايد، توهين به کشورهاي اسلامي از جمله ايران و مسلمانان و نه فقط ايرانيان است.
آن تصاويري هم که از مايکل جکسن گذاشتهايد، «ستاره» است و نه هلال نماد کشورهاي اسلامي و دليل نميشود. به نظر من، اينها همهاش نشأت گرفته از اسلامستيزي و اسلامهراسي است. همين امشب مقالهاي را در سايت خبري الف خواندم که اطمينانم از اين موضوع را افزون کرد:
هفته بيداري در برابر 'اسلامو فاشيسم'
از 22 اکتبر (30 مهر)، گروههاي نومحافظه کار ايالات متحده اقدام به برپائي مراسم هفته اطلاع رساني و بيداري درمورد آنچه "اسلامو فاشيسم" خوانده مي شود کرده اند.
به گزارش "الف"، در هفته اي که به نام اطلاع رساني و بيداري در برابر فاشيسم اسلامي خوانده شده است، رسانههاي نومحافظه کار مي کوشند با استفاده از حرکت هاي طرفداران خود در دانشگاههاي آمريکا و نيز سود جستن از حرکتهاي گروه طالبان در افغانستان، اسلام را به فاشيستي بودن متهم کرده و زمينه رواني لازم براي اقدامات دولت آمريکا در مقابله با آنچه اسلام تروريستي يا مبارزه با فاشيسم و تروريسم در خاورميانه ناميده مي شود را فراهم کنند.
بنابراين گزارش، در يکي از مراسم، اميرعباس فخرآور که خود را يکي از رهبران جنبش دانشجويي ايران اعلام کرده است، با تکرار ادعاهاي چهره هاي تندرو گروه هاي افراطي داخل کشور، اسلام ايراني را به فاشيستي بودن متهم کرده و خواستار دخالت آمريکا براي پايان دادن به حاکميت اسلام فاشيستي در ايران شد.
منبع: سايت خبري الف
|
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 21:56 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
اين هم تصويري ديگر از سايت islamophobia-watch.com که موضوع مشابهي را به نمايش ميگذارد:
منبع:
http://www.islamophobia-watch.com/islamophobia-watch/islamophobia-in-europe.html
به نظر من، قصدشان اين است که اسلام را با فاشيزم يکي کنند تا دليل براي کشتار مسلمانان بيابند. نکتهي جالبي که در مقالهي الف ديدم، اين قسمت بود:
يکي از موضوعات اصلي اين مراسم، ظلم و ستم به زنان در اسلام است. تصوير دختر نوجواني که به اتهام ارتکاب گناه جنسي قبل از زنده به گور شدن تا کمر درخاک دفن شده است در مقالات ارائه شده در اين مراسمات پيوست شده است. اين تصوير بعنوان پوستر در هفته اعتراض به فاشيسم اسلامي مورد استفاده قرار مي گيرد. محل اين تصوير، ايران است!
تصويري که بارها از آن به عنوان مستند اعمال فاشيستي اسلامي در رسانه هاي غربي استفاده مي شود و در مراسم هفته بيداري در برابر فاشيسم اسلامي نيز به صورت پوستر و در ابعاد بزرگ منتشر شده است.
فکت: اين تصوير در واقع تصويري از يک "فيلم کارگرداني شده" سياه نما عليه ايران، تحت عنوان 'د استين' ساخته شده در سال 1994 است.
فيکشن: اين تصوير مربوط به زنده به گور کردن زن جواني در ايران مربوط به 20 سال پيش است.
روايت دروغين از [اين] عکس در راديو فردا و رسانه هاي مشابه به کار برده مي شود.
مقالهي کامل را اينجا بخوانيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 22:12 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
مجيد، اگر خواستي و علاقه داشتي، ميتوني از اين علامت هلال استفاده کني، اما به شرطي که تغييرش ندي و برعکس نکنيش و بهش شعله و ... اضافه نکني. درست و زيبا مثل همون چيزي که هست. نميدونم از عمد اين کار رو ميکني يا نميدونستي، اما حالا که فهميدي توهينآميزه،لطفاً عوضش کن. ممنون. |
|
|
|
|
|
|
 |
 |
پنجشنبه 03 آبان 1386، ساعت 22:20 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| اميرحسين نوشته بود: |
| مجيد، اگر خواستي و علاقه داشتي، ميتوني از اين علامت هلال استفاده کني، اما به شرطي که تغييرش ندي و برعکس نکنيش و بهش شعله و ... اضافه نکني. درست و زيبا مثل همون چيزي که هست. نميدونم از عمد اين کار رو ميکني يا نميدونستي، اما حالا که فهميدي توهينآميزه،لطفاً عوضش کن. ممنون. |
نظر من بيشتر روي ستاره هستش.
بزرگ مينويسم تا خوب ببيني.
اون ستاره هم فقط يک ستاره بود...در بسياري از کشور ها هم استفاده ميشه
سنگسار هم در کشور ايران کاملا شناخته شده است و از معدود کشور هاي بدوي هستيم اين کار رو انجام ميديم
تا اواتار بهتري گير بيارم(احتمالا 12 ساعت اينده) عوضش ميکنم.
خود اين اواتار و هر ستاره و حلالي که چپه شده باشه نمادي براي توهين به دين اسلام نيستش. |
|
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 04 آبان 1386، ساعت 0:44 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 04 آبان 1386، ساعت 2:51 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
مجيد، به نظر من تعامل و گفتگو نسبت به توهين، راه بسيار بهتري است و مطمئنم که شما هم اين را تأييد ميکنيد. در هر صورت، منتظرم که آواتارتان را عوض کنيد. اين هم نماد کشورهاي مسيحي در کنار نماد کشورهاي مسلمان:
|
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 04 آبان 1386، ساعت 15:21 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
| خودم نوشته بود: |
. ..
آخه يه جا خوندم هيتلر يهودي بوده نه مسيحي پس درستش اينه که روي بازوش ستاره داوود باشه نه صليب
 |
اين صليب شکسته در واقع يک نماد از نمادهايي است که آريايها داشتند و در بسياري از کشفيات باستانسناسي بدست آمده است! |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2315 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 04 آبان 1386، ساعت 20:28 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
بچه ها شما رو به خدا شکلاي بي ريخت براي آواتارتون انتخاب نکنيد و جو رو با اين کل کلاتون متشنج نکنيد.من واقعا وقتي مي بينم يکي داره ديگري رو محکوم مي کنه قلبم به درد مياد.دنيا دو روزه.بيايد اين دو روز کاري کنيم تا خاطرهء خوب ازمون به جا بمونه لطفا و خواهش مي کنم. |
|
|
 |
خودم  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 02 آبان 1386 مجموع ارسالها: 42 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 05 آبان 1386، ساعت 17:38 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
يکشنبه 06 آبان 1386، ساعت 23:47 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
دروود
سياه سفيد جان.
خيلي وقته ميخوام بپرسم اواتارت عکس کيه؟؟؟ |
|
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
دوشنبه 07 آبان 1386، ساعت 0:28 |
|
 |
2 سال و 10 ماه پيش |
|
|
| |
ميگم خواهر ستاره غريب ،plz اين آواتارت رو عوض کن
من بهش حساسيت پيدا کردم |
|
_________________ چترها را بايد بست.