| نویسنده |
پیغام |
غريب آشنا  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 1:50 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
جنگ ايران و آمريکا
آيا فکر مي کنين بين ايران و آمريکا جنگ مي شه؟ اگه جنگي اتفاق بيفته، يه جنگ محدود هست يا يه جنگ تمام عيار؟ پيروز نهايي جنگ کيه؟ |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3474 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 19:42 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
دولت آمريکا ياغيه و هميشه مايل بوده جنگ راه بندازه اما نه فقط بين خودش و ايران (به عنوان يک کشور مستقل و مخالف استکبار) بلکه بين جهان و ايران چون در واقع در عصر حاضر جامعه جهاني اجازه نميده که يک کشور به طور خودسر به کشورهاي ديگه حمله کنه. وقوع يک جنگ واقعي بستگي به شرايط زيادي داره که هنوز خيلي از اونها محقق نشده. مهم ترين شرطش اينه که يک ائتلاف جهاني (يا حداقل غربي) عليه ايران شکل بگيره. به نظر مياد اگه جنگي بخواد اتفاق بيفته، زمان شروعش حداقل يک سال ديگه است و اين جنگ عليه تاسيسات هسته اي ايران نيست بلکه تمام عياره و عليه تمام منافع و مردم ايرانه چون همونطور که در جنگ عراق شاهد بوديم، مساله تهديد هسته اي و تسليحات کشتار جمعي فقط يک بهانه است. |
|
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 87 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 21:31 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
اول سلام میکنم به حاجی و امیدوارم سالم شده باشید
چیزی که زیادی بود را پاک کردم |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط usofan در تاريخ شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:44 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5521 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 21:54 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من دلايل زيادي ميشه آورد که به صورت منطقي امکان نداره آمريکا به ايران حمله کنه. احتمالاً خيلي از اين دلايل تو بحثها عنوان ميشه. با اين وجود هر از گاهي تبليغاتي رو اين موضوع صورت مي گيره که آمريکا به همين زودي مي خواد حمله کنه. اين تبليغات فقط واسه اينه که ملت و دولت ما رو بترسونه و وادار به دادن امتياز کنه. اين دقيقاً همون چيزي هست که آمريکا مي خواد. وگر نه چه ايران امتياز بده و چه نده، جنگي در کار نخواهد بود. |
|
_________________ "گـر چـه افتـاد ز زلـفـش گـرهـي در کـارم - - - - - - - - - - همچنان چشم گشاد از کرمش مي دارم
پاسبان حرم دل شده ام شب همه شب - - - - - - - - - - تـا در ايـن پـرده جـز انـديـشـه او نـگـذارم"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 22:12 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
شخصا اعتقاد دارم آمريکا به زودي به ايران حمله نميکنه،
ولي نبايد چند نکته رو نديده گرفت.
1) با تصوري که از هيئت حاکمه فعلي آمريکا دادم، تصور ميکنم اگر قرار باشد آمريکا به ايران حمله کند، قبل از انتخابات به ايران حمله ميکند. (براي اثبات نياز آمريکا به امنيت) توجه داشته باشيد که آمريکا به عراق هم قبل از انتخابات حمله کرد.
2) در حالي كه وزير خارجه انگليس هر گونه حمله نظامي به ايران را احمقانه توصيف كرده است ، روزنامه انگليسي گاردين در شماره امروز خود با اشاره به تمرينهاي جنگي شبيهسازي شده بر اساس حمله احتمالي آمريكا به ايران توسط پنتاگون نوشت در اين تمرينها، نيروهاي انگليسي نيز شركت داشتند.
گاردين در اين باره گزارش داد: «افسران انگليسي در جنگ ساختگي آمريكا درباره ايران كه به منظور آمادگي براي حمله احتمالي به اين كشور تدارك ديده شده، مشاركت دارند.»
اين در حالي است كه جك استرا وزير امور خارجه انگليس بر اين امر تاكيد كرده كه جنگ در ايران دور از تصور است. استرا هر گونه حمله به ايران را احمقانه توصيف كرده است.
به نوشته اين روزنامه، تمرينهاي نظامي درباره ايران با نام "هاتسپر 2004" در ژوئيه 2004 در پايگاه ارتش آمريكا در "فورت بلوير" واقع در ايالت ويرجينيا برگزار شد.
با اين حال يكي از سخنگويان وزارت دفاع انگليس اين گزارش را بياهميت خواند و گفت: «اين تمرينهاي نظامي بر روي كاغذ و تنها براي مواقع فوق تصور انجام شد. ما براي ايجاد شرايط واقعي در طرح خود از كشوري خيالي استفاده كرديم.»
پيشتر نيز مجله آمريكايي نيويوركر مدعي شده بود آمريكا قصد دارد به تاسيسات هسته اي ايران حمله كند كه بوش رئيس جمهوري آمريكا هم آن را گمانه زني بي پايه و ناسنجيده خوانده بود.
در اين گزارش با اشاره به سخنان محمود احمدينژاد، رئيس جمهوري اسلامي ايران در كنفرانس حمايت از مردم فلسطين در تهران آمده است: «افسران ارشد انگليسي در جنگ ساختگي عليه ايران، يك سال پس از تهاجم به عراق شركت كردند. تمركز اين طرح بر درياي خزر و زمان تهاجم سال 2015 عنوان شده است.»
با اين حال طراحان نظامي ميگويند اين نقشه بر اساس كشوري خيالي در خاورميانه تهيه شده كه نام "كرونا" بر آن نهاده شده است.
اين در حالي است كه به نوشته اين روزنامه، اين كشور ساختگي از مقياس مرزي ايران برخوردار بوده و از خصوصيات اين كشور برخوردار است.
در اين تمرين يك تيپ متوسط انگليسي تحت امر نيروهاي آمريكايي عمليات كردند.
بهتره در عمل فکر کنيم که قرار حمله اي صورت بگيره، و در مقابلش آماده بشيم. نظر شما چيه؟ |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 01 تير 1384 مجموع ارسالها: 87 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 26 فروردين 1385، ساعت 22:40 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
اندازه این حرفها نیستم که اینجا چیزی بنویسم زیادی بود پس پاک کردم |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط usofan در تاريخ شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:47 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
سيب  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 21 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 532 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 11:00 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
به نظر من توي دنياي امروز، جنگ فيزيکي و مسلحانه، به طور معمول به عنوان آخرين راه حل تلقي ميشه. قبل از اينکه بخواد به کشوري حمله بشه مسلماً قبلش راه هاي ديگه مثل انواع تحريم ها امتحان ميشه. فراموش نکنيم که قبل از حمله آمريکا به عراق، اين کشور سالهاي متمادي در تحريم بود. |
|
_________________ By all means marry. If you get a good wife, you''ll be happy. If you get a bad one, you''ll become a philosopher
|
|
|
|
|
 |
armoazn  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 تير 1384 مجموع ارسالها: 1276 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: قديم و شيراز جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 19:30 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
من مطمئنم اگه جنگی هم اتفاق بیفته امید و صدای دل به عنوان پرستار هم که شده تا اخرین
قطره خونشون برای ملت ایران میجنگن! |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 28 فروردين 1385، ساعت 20:14 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
| armoazn نوشته بود: |
من مطمئنم اگه جنگی هم اتفاق بیفته امید و صدای دل به عنوان پرستار هم که شده تا اخرین
قطره خونشون برای ملت ایران میجنگن!  |
!!  That was funny, thanks! Now my serious opinion:
There will be no physical war (limmited or extended) beween Iran and US in near future (in long-term things might be different, my statement applied to short term). Here is my simply reason for this: There is no long-term economical or geo-political reason to justify the war.
Disspite making a lot of "noise" from both sides, the Iranian gornment and the US government are in fact great benefactors to each other from every aspect.
We are a great consumer of US-made goods, we are a great supplier of educated workforce to the US (there are in excess of one million Iranians living in US), we make enough "noise" to justify selling arms to Arab countries around us and we are a "highly controlable" nation. For example, the 8-year war was started against us with US consent and it ended with US consent. It niether benefited Iran or Iraq. It only benefited US (and to lesser extent some EU countries, Russia and China)
In fact, almost everything we have done in the past 50 years has benefited the US economy (this imcludes the modernization during the Shah time, our revolution, the 8-year war, population explosion, a mass-production of educated yet jobless people, opening a stock market, etc.). We will continue to benefit US economy the way we are in the near future (2-5 years) too. So, there is no need for a war at all.
If there is a country that US should watch carefully, it is China not Iran. Sorry to dissapoint you guys, go back and read history (not from the fake histry books we had in high school  , read, say, from Wkipedia).
cheers |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
 |
سهشنبه 29 فروردين 1385، ساعت 0:40 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
بدترين چيز نااميدي است. پذيرش اين است که در دنيايي زندگي ميکنيم که ديگه همينه و همه چيزش دستِ ديگران است.
همه چيز را براي ما تعيين کردهاند. خب بايد پذيرفت و کنار آمد.
در نگاه نخست به نظرِ بيشترِ کساني که کمي تحصيلات داشته باشند و دربارهي مسايل فکر کنند گفتههاي اميد خيلي درسته و اون هم از يه سطح خيلي بالا داره به اين چيزها فکر ميکنه.
برخي از روشنفکراني پيشرويي هم که ميشناسيم (چه زنده يا مرده) در همين مايهها حرف ميزنند.
ولي چرا اغلب اين دست روشنفکران خارج رفتهاند ؟
آنها که به نظر خيلي خوب از پشت پردهي قدرتهاي بزرگ باخبر هستند ؟ پس چرا آنجا هستند ؟
در آغاز پاسخ خيلي ساده به نظر ميرسد:: براي امکانات ، براي پيشرفت زندگي خود ، يا حتي براي پز دادن به ديگران (اين خودش دليل کوچکي نيست!!). آنها ميانديشند:: کساني هستند که من بزرگتر و برتر از آنان هستم و آنها نيز پذيرفتهاند که من بالاتر از آنها هستم و به قولِ يکي از همينها در نامهاش «گوسفندها چطوريد؟؟»
اين جور فکر کردنم برميگرده به سالهاي پاياني دبيرستان و دليل تغييرش هم يه چيزه جالبه که اگه شد در بخش حکايت مينويسم چون خودش داستان جالبي داره
گمان ميکردم که اين دانستنها هيچ ارتباطي به رفتنشان ندارد ولي اين جوري نبود بلکه برعکس مهمترين دليل از اينجا کندهشدنشان همين است. چه بدانند و چه ندانند - چه اين کنده شدن و کم شدن دلبستگي در ايران پيش آمده باشد يا در خارج
خيلي روشن آنها ميپذيرند که آنچه پيش ميآيد دسيسه از ما بهتران است و ما توانايي در دگرگوني آن نداريم. پس چه بهتر هر چه زودتر خود را به اين منشا مادي حيات و پيشرفت نزديک کنيم.
اين دقيقاً همان چيزي است که اين از ما بهترانهاي مادي از ما ميخواهند ، ميخواهند به همين نتيجه برسيم. کاري نميشود، کرد آقا همينه که هست.
نزديک به يک قرن روشنفکري پيشرو ما (البته به شرطي که تعدادي وطنخواه واقعي را از آنها کنار بگذاريم) اين گونه ميانديشيدهاند.
نتيجهاش هم روشنه. حتي برخي از اونها براي رسيدن به اين منشا قدرت حاضر هستند از برخي آدمهاي عادي بيشتر چيزها را فدا کنند.
باز هم تکرار ميکنم اينجا بايد گروهي وطنخواه واقعي را جدا کنيم که اينگونه نبودند.تعدادي از آنها با وجود انديشهاي کاملا لاييک يا کمونيست يا .... به دليل آب و خاک يا به دليل روشنفکري بالايي که داشتند (اگه بناست جهان خوبي داشته باشيم اينجا هم يک تکه از جهان است و بايد کار کنيم(. اين روشنفکران چه مذهبي و چه غير مذهبي کوششهاي شاياني در اين زمينه داشتهاند. اگه نسبت به يک قرن پيش دگرگونيهاي مثبت بزرگي را در کشورمان ميبينيد مرهون کارِ آنهاست.
ولي برگردم به همان دستهاي که خودشان را بالاتر ميدانند و البته گاهي براي ما بدبختها نطق ميکنند. بدتر از همه دستهاي است در دوراني که در ايران بودند منابع فکريشان فقط همان چيزهايي بوده که در دسترسشان گذاشته بودند و هرگز به بالاتر از آن فکر نکرده بودند و البته ميترسيدند که دربارهي چيزهاي ممنوع هم پرس و جو يا مطالعه کنند. البته بگذريم که در ايران هم اينقدر به فکر نمره و کتاب و درس علمي بودند و کلي مشکلات ديگه که هرگز وقت هم نداشتند به اين چيزها فکر کنند. بنابراين وقتي قدم به خارج گذاشتند با انبوهي از اطلاعات ديگر و چيزهايي که نميدانستند برميخورند که اي آقا چه خبر بوده و ما نميدانستيم ؟؟؟ ديگه اونهايي که توي ايران هستند از نظرشون دو دسته ميشند
الف- گوسفنداني که نميفهمند
ب- گوسفنداني که ميفهمند ولي مثل ما عرضهي خارج رفتن ندارند
بد نيست گاهي به اين گوسفندان سر بزنم و به اين بدبختها آگاهي برسانم
اگر خيلي هم دقيق فکر کنيم و بدون توجه به بحثي که در بالا آوردم باز هم نتيجهي ديگري به دست ميآيد.
خيلي ساده انگارانه است که بينديشيم که در دنياي کنوني همه چيز را از پيش انسانهاي ديگري مينويسند. نه با اين سرعت دگرگونيها و پارامترهاي گوناگون چنين تصميم گيريهاي دقيقي شدني نيست و تازه هر چه بخواهد دقيقتر باشد اشکالات بيشتر و پارامترهاي بيشتري را بايد در نظر بگيرد. بلکه مهندسي اجتماعي کنوني بسيار با ديدگاه سنتي از حکومت و قدرت و شکلهاي گوناگون آن متفاوت است. به جاي اينکه هزينهي سنگين کنترل مستقيم همه چيز پرداخته شود ، فقط در بخشهاي حياتي اين کار انجام ميشود.
ميدانيد که بحثهاي پيچيدهي سياست مدارانه امروزي دنيا چيست ؟ اين که يک عمل در ۳۰ سال پيش امروز آثارش چه شده (به ويژه عملهايي که مستقيماً در آن دخالت داشتهاند) ، چه هزينهاي در دراز مدت داشته ؟ بهتر است که اکنون کارهايي که انجام ميشود، با دقت از اين منظر ديده شود. در صورتي که زيان بلند مدت آن بسيار زياد باشد از دخالت مستقيم پرهيز ميکنند.
بهترين کاري که انجام ميشود اين است که ميگذاريم طرف حرکت کند (همچون يک مبازره) آنگاه با توجه به حرکت طرف مقابل واکنش انجام ميدهيم و به خوبي از آن بهرهبرداري ميکنيم. اين روش نکتههاي سودمند فراواني دارد
يکياش اينه که طرف فکر ميکند که همهي کارها را خودش انجام داده. ولي نميداند که
۱ـ دخالت ناپيداي ما هم وجود داشته (آن هم به شکلي که شايد تصورش ساده هم نباشد) ولي طرف نميداند که چگونه با حرکتهاي خودش داره رودست ميخوره.
۲ـ ديگه دليلي براي اينکه حقوق مستقيمش را نفي کنيم و با واکنش جهاني روبرو شويم، نيست. به خوبي کارها پيش رفته است.
او کاملا گيج ميشود و پس از چندي ميپذيرد که هر کاري کند به سود ماست پس بهتره هر چه زودتر مستقيم نوکري کند.
بسياري از پيش آمدهايي که به قول اميد همهي نتيجههاش به سود اون طرف بوده اين ويژگيها را داشتند
الف- دخالت ناپيدا براي به وجود آمدن و يا مهمتر از آن تغيير مسيرش وجود داشته
ب- ولي بسياري از آنها با ساز و کارهاي دروني به وجود آمدهاند و چه بسا چندان هم مورد نظر آنها نبوده است.
يادمان باشد که موج سواري يکي از بهترين روشهاي سواري گرفتن از موجها(تودههاي مردم) است، نه سد ساختن روبروي آن و آرام کردنش.
بايد روي آن سوار شد و سواري کشيد و اين را خوب يادگرفتهاند.
نميخواهم اينطور بنويسم آن هم با توجه به اين که اصلا اميد را نديدهام و نميشناسم و علاقهاي هم ندارم که با کسي که نميشناسم هم صحبت شوم ولي مجبور شدم. ديگه دارم منفجر ميشم از بس اين چيزها رو ميبينم. روشنه که ناراحتي که در نوشتهام موج ميزند نشانهاش به اميد نيست، بلکه به کسانِ ديگري است که خيلي بيشتر از اميد ميشناسمشان اينها موج حرکت به خارج را نيز دامن ميزنند و اجازه زندگي و برنامهريزي درست در داخل کشور را از آدم ميگيرند.
آيا اصلاً به اصطلاح متداول فرار مغزها فکر کردهايد ؟
توهيني از اين بزرگتر به گوشتان نخورده ، نيست؟؟
معني اين اصطلاح خيلي روشنه ::: پس اونهايي که موندند بيمغزند ؟؟ مغزها ميروند !!! بايد به آنها برسيم اينها که ايران هستند گوسفندند.
باور کنيد خيليها چه بدانند و چه ندانند که چقدر بد فکر ميکنند و تازه چون مقامي هم دارند چقدر جوانان را سرکوفت ميزنند!!
اين نوشته رو خيلي تند تند نوشتم . روشنه که اگه حالم خوب بود ميدانستم که وقت نوشتنِ اين چيزها رو ندارم و البته با يه سري دليلهاي ديگه هم نمينوشتم.
باور کنيد که اينقدر کار سرم ريخته که نميدونم چيکار کنم. ولي نميتونم، حسابي به هم ريختم . باز هم ميگم اگه اين چرت و پرتها رو مينويسم به خاطره اينه که حسابي درهم هستم. شايد جاي اين نوشتهها در ديونه خونه باشه نه اينجا
به هر حال اگه هر کسي رو ناراحت کردم منو ببخشه که اکنون بر من حرجي نيست. |
اين مطلب آخرين بار توسط usofan در دوشنبه 08 آبان 1385، ساعت 20:41 ، و در مجموع 2 بار ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
اهورا  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 آبان 1382 مجموع ارسالها: 480 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
سهشنبه 29 فروردين 1385، ساعت 12:01 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
 |
سهشنبه 29 فروردين 1385، ساعت 18:13 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
منم خارج از بحث يه چيزي بگم. اون چيزي که تالارهاي ما رو از بقيه تالارهاي کوچک و بزرگي که رو اينترنت هستن شاخص مي کنه، کاربران ارزشمند و متفکري مثل usofan عزيز و بحثهايي هست که اينجا صورت مي گيره. همين جا از usofan عزيز و بقيه کاربراني که به پربارتر شدن تالارها کمک مي کنن تشکر مي کنم و افتخار مي کنم که عضو همچين تالارهايي هستم. |
|
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3513 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 29 فروردين 1385، ساعت 18:40 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
I too liked usofan's post very much. But, it is not directly realted to the topic (=war) that was being discussed. I am not going to answer his comments that directly apply to me due to lack of time. I invite other users to comment on usofan's points. If the discussion continued, I might make some points.
cheers |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
usofan  سال صفري!
 |
سهشنبه 29 فروردين 1385، ساعت 18:45 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
از لطف اهوراي عزيز و غريب آشناي گرامي سپاسگزارم. |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط usofan در تاريخ شنبه 25 شهريور 1385، ساعت 21:42 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
mhaji  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 3474 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: Montreal جنسيت: مرد |
 |
شنبه 02 ارديبهشت 1385، ساعت 20:44 |
|
 |
4 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
قابل توجه دوستان خوش خيالي که تصور ميکنند آمريکا قصد جنگ با ايران رو نداره:
نیکلاس برنز: آمریکا نمی تواند ماهها منتظر شورای امنیت بماند.
درحالیکه اولی هاینه نن معاون البرادعی سفر برنامه ریزی شده خود به ایران را لغو کرد، منابع خبری ایران اعلام کردند یک هیات ایرانی راهی وین شده است تا پیشاپیش ارائه گزارش با مقامهای آژانس به گفتگو بنشیند. روسیه اعلام کرده است تنها زمانی می تواند با تحریم های احتمالی علیه ایران موافقت کند که ثابت شود هدف ایران تولید جنگ افزارهای هسته ای است. نیکلاس برنز نماینده آمریکا در نشست اعضای دائمی شورای امنیت گفت این کشور نمی تواند ماهها منتظر تصمیم شورای امنیت بماند و آمریکا به تنهایی تصمیم خود را خواهد گرفت. رابرت جوزف دیپلمات ارشد کنترل تسلیحات آمریکا گفت ایران اعلام کرده است که اورانیوم مورد نیاز برای 110 تن UF6 را که مواد لازم برای سانتریفیوژ است تولید کرده این مواد برای ساخت 10 سلاح اتمی کافیست.
منبع: راديو فردا |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|