| نویسنده |
پیغام |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 09 دي 1386، ساعت 13:12 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
قبلا در موردش توضيح دادم. از گفتن فرمول دقيقش معذورم، فقط همينو بدونيد که دست اصلا توش دخالت نداره و تماما بر اساس فعاليتهاي شما در تالار محاسبه ميشه. فعاليتهاي جديدتر تاثير بيشتري بر اعتبار دارند.
مدت زمان ويرايش يک ارسال هم ۶ ساعته. (فکر کنم) |
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 16 دي 1386، ساعت 7:09 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
آزاد  سال صفري!
تاريخ عضويت: شنبه 24 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 80 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 17:18 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
|
سه نقطه آبي، طوسي و خاکستري در بالاي چپ صفحه چيست؟ رمزي است در طرح؟ |
_________________ من از آن روز که رسوا شده ام، آزادم
|
|
|
|
|
 |
sunson  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 24 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2035 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: پشت هيچستان! جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 20 دي 1386، ساعت 17:41 |
|
 |
2 سال و 8 ماه پيش |
|
|
| |
| آزاد نوشته بود: |
| سه نقطه آبي، طوسي و خاکستري در بالاي چپ صفحه چيست؟ رمزي است در طرح؟ |
اگر روي اون نقطه ها کليک کنيد ميبينيد که banner بالاي صفحه عوض ميشه
کل رازش همين بود |
|
_________________ برو بچ کامپيوتر همه ديوونن ولي هاليشون نيست!!
"فلفلو"
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 2:17 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| پسر شجاع نوشته بود: |
| ~cEnS0ReD~ |
اي بابا اين که مشکلي نداشت که؟؟؟؟ من نمي دونم چرا سانسور شده؟
براي اطلاع هم بگم يه پست من گذاشتم توي تالار عکس سانسور شد، همونو يکي ديگه از بچه ها گذاشته صحيح و سالمه. فکر کنم بايد id ايمو عوض کنم و ناشناس بيام تو
|
ميشه آدرس دقيقتر بدي؟
___
از quote کردن کلمه ~cEnS0ReD~ خودداري کنيد و يا آنرا اندکي عوض کنيد. (مثلا به جاي o وسط آن 0 قرار دهيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1853 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 18:40 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
بله که مي شه
اين يکيش هست
سانسور شده براي من ولي يکي ديگه آپلود کرده بود
لازم به يادآوري نيست که اون جوک غريب آشنا رو دوباره پيدا کنم و بذارم که؟ منم مي خوام دوباره شروع کنم به نوشتن. هر جور که صلاح مي دونم. وقتي که اين سانسور مي شه و حرفاي ديگه سانسور نمي شه . و بقيه مي تونن هرچيزي بذارن ولي من نمي تونم واقعا ک....نم مي سوزه. اينم يه نمونه ديگش |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
majidjon13  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 19 آذر 1384 مجموع ارسالها: 2231 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: GRIGORY سن: 25 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 18:53 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| نقل قول: |
| از quote کردن کلمه ~cEnS0ReD~ خودداري کنيد و يا آنرا اندکي عوض کنيد. (مثلا به جاي o وسط آن 0 قرار دهيد. |
مثل اينکه ويروسش واگير داره.
فکر کنم کسر امتياز من و خيلي هاي ديگه به علت همين موضوع باشه. |
|
_________________ its your time LUCIFER
rise and terminate the stupidity of darkness
illuminate the world to the light of
THE LORD
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 993 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 04 بهمن 1386، ساعت 19:05 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اخه من نور چشمي تالارم |
|
|
|
|
|
|
 |
سراب  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 22 مهر 1385 مجموع ارسالها: 2371 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 22 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 07 بهمن 1386، ساعت 2:26 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
اين چيه؟؟!
| نقل قول: |
Receiver: سراب
Originator:momy_mr momy.mr@gmail.com
Hi. I am sending you this e-mail to inform you about a new cheap and reliable web site for sending SMS messages http:// |
با ايميل برام اومده بود
مسئله ش اينه که مطمئنا آدرس ايميل منو از اينجا آورده بوده!
براي بقيه هم اومده؟؟! |
_________________ I Am SO Cute!!! 
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 10:02 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
يه سوال:
اين انرژيه چه جوري حساب ميشه من يکي دو امتياز دادم دقت نکردم چطوري ازش کم شد ميشه يکي توضيح بده؟
من الان چند تا جون دارم؟
يه سوال ديگه : ميشه وسط بازي save اش کرد که فرداش از مرحله بعد ادامه بدم!
------------
بعد از ويرايش:
يه جاهايي هم بطور اساس به انرژيم اضافه شد . مثلا من لاگ آف کرده بودم بعد از يکي دو ساعت که برگشتم
کلي به انرژيم اضافه شده بود نتيجه گيري اخلاقي: هرچي کمتر فعاليت کنيم انرژي کمتري مي سوزونيم و انرژيمون ذخيره ميشه |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
وحيد  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 13 شهريور 1386 مجموع ارسالها: 858 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 13:15 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| مارمولک نوشته بود: |
يه سوال:
اين انرژيه چه جوري حساب ميشه من يکي دو امتياز دادم دقت نکردم چطوري ازش کم شد ميشه يکي توضيح بده؟
من الان چند تا جون دارم؟
يه سوال ديگه : ميشه وسط بازي save اش کرد که فرداش از مرحله بعد ادامه بدم!
------------
بعد از ويرايش:
يه جاهايي هم بطور اساس به انرژيم اضافه شد . مثلا من لاگ آف کرده بودم بعد از يکي دو ساعت که برگشتم
کلي به انرژيم اضافه شده بود نتيجه گيري اخلاقي: هرچي کمتر فعاليت کنيم انرژي کمتري مي سوزونيم و انرژيمون ذخيره ميشه |
اين جوري که بنده برداشت کردم، مقدار پيش فرض انرژي تابعي از ميزان اعتبار هر کاربر هست که با هر فعاليتي که انجام مي ده، از اون کم مي شه. البته از مقدار انرژي نه از ميزان اعتبار. وجود انرژي باعث مي شه که هر کاربر با توجه به ميزان اعتباري که داره بتونه تا سقف معيني در تالارهاي گفتمان فعاليت داشته باشه. به عنوان نمونه تعداد ايجاد موضوعات جديد، پاسخ به موضوعات قبلي، دادن امتياز به ارسالهاي ديگران و ... به اين وسيله محدود مي شه. با اين اوصاف کاربري که اعتبارش پايينه، انرژيش هم پايين خواهد بود و سقف فعاليتهاش محدود مي شه.
قاعدتاً اين که انرژي تو بعد از چند ساعت فعاليت نکردن يک باره زياد شده، به خاطر محاسبه اعتبار جديدت و بالارفتن اعتبارت بوده. |
|
|
|
|
|
|
 |
مارمولک  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 08 تير 1386 مجموع ارسالها: 848 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين آدمها جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 08 بهمن 1386، ساعت 13:22 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
| وحيد نوشته بود: |
قاعدتاً اين که انرژي تو بعد از چند ساعت فعاليت نکردن يک باره زياد شده، به خاطر محاسبه اعتبار جديدت و بالارفتن اعتبارت بوده. |
از بچگي ميدونستم بزرگ بشم آدم معتبري ميشم!!!
ممنون وحيد! |
|
_________________ آره وضع تالار خوبه و اکثر کاربراى اسپمر هم گم و گور شدن.
نظرم عوض شد : از مارمولک بازي خوشم مياد!
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 1:48 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
سوال: آيا پاسخ دادن به يک ارسال، باعث افزايش اعتبار نفر قبلي ميشود؟
خير، قطعا چنين نيست. |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 10:15 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
چهارشنبه 10 بهمن 1386، ساعت 11:22 |
|
 |
2 سال و 7 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|