| نویسنده |
پیغام |
اميرحسين  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 06 مهر 1384 مجموع ارسالها: 1617 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: ايران جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 13 اسفند 1385، ساعت 23:56 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 اسفند 1385، ساعت 11:47 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
« جن » موجودی است ناپیدا که مشخصات زیادی برای آن در قرآن ذکر شده است، از جمله:
1- جن از شعله آتش آفریده شده؛ بر خلاف انسان که از خاک آفریده شده است. (سوره الرحمن، آیه 15)
2- جنیان دارای علم و ادراک و تشخیص حق از باطل و قدرت منطق و استدلال است. آیات مختلفی از سوره جن بر این مطلب دلالت می کند.
3- دارای تکلیف و مسئولیت هستند. آیات سوره جن و آیاتی از سوره الرحمن دلالت بر این دارند.
4- گروهی از آنان مؤمن صالح و گروهی کافر هستند. (و انّا منا الصالحون و منّا دون ذلک ) (سوره جن، آیه 11 )
5- آنان نیز چون آدمیان دارای حشر و نشر و معادند. (و امّا القاسطون نکانوا لجهنم حطباً) (سوره جن، آیه 15 )
6- آنان قدرت نفوذ در آسمان ها و خبرگیری و استراق سمع داشتهاند ولی بعداً ممنوع شدند. (جن، آیه 9 )
7- در میان آنها جنهایی یافت میشوند که از قدرت زیادی برخوردارند، همان گونه که در میان انسان ها نیز چنین است. (سوره نمل، آیه 39 )
8- آنها قدرت انجام بعضی از کارهای انسان را دارند. (سوره سباء،آیه 12 و 13 )
9- خلقت آنها بر روی زمین قبل از خلقت انسانها بوده. (سوره هجر، آیه 27 )
منابع:
تفسیر نمونه، ج 25، ص 154 و |
|
_________________ من به آغاز زمين نزديکم
نبض گلها را ميگيرم
آشنا هستم با ،سرنوشت تر آب ،عادت سبز درخت
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
Oscar  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 20 دي 1385 مجموع ارسالها: 783 اعتبار کسب شده: 1651 محل سکونت: سن: جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 اسفند 1385، ساعت 12:30 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
سانسور شد |
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Oscar در تاريخ پنجشنبه 24 خرداد 1386، ساعت 19:41 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385 مجموع ارسالها: 518 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: نامشخص |
 |
دوشنبه 14 اسفند 1385، ساعت 12:43 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
کم آوردي
واين است پايان جنگ جهاني چهارم براي اثبات جن
پيروز ميدان سياه گيسو و h15n
شکست حق مسلم شماست اوسکار |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
harvard  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 26 مهر 1382 مجموع ارسالها: 1595 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: سکون معنا ندارد !!! بايد امشب بروم !!! جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 16 اسفند 1385، ساعت 14:23 |
|
 |
3 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
کم آوردي
واين است پايان جنگ جهاني چهارم براي اثبات جن
پيروز ميدان سياه گيسو و h15n
شکست حق مسلم شماست اوسکار |
ببين با هر کسي بايد بر مبناي چيزي که بهش اعتقاد داره بحث کرد با کسي که خدا را قبول نداره که نمي شه بر پايه قرآن بحث کرد |
|
_________________ عملکرد هر انسان ريشه در بينشها و گرايشهايي دارد که خود، برگرفته از داده هاي خامي است که در زندگي روزانه به دست مي آيد . از همين روست که ابرقدرتها مي کوشند که با کاناليزه کردن اخبار و اطلاعات جهاني ، گرايشها و در نتيجه ، مواضع علمي جوامع بشري را به کنترل خود درآورند .
اسرائيل بايد از صحنه روزگار محو شود .
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
شنبه 08 ارديبهشت 1386، ساعت 16:46 |
|
 |
3 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
دوباره مي خوام پرونده اين جن رو راه بندازم
تا اين اسکار قبول نکنه دست بر دار نيستم
چند روز پيش توي کتابخانه يک کتاب به اسم همه چيز در باره جن ديديم فکر نميکردم وجودد اشته باشه |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
SAeiD.A  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 03 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 36 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 خرداد 1386، ساعت 16:31 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آيا جن وجود دارد؟
اصلاً نيازي نيست کسي در صدد اثبات اين قضيه باشد که جن وجود دارد يا خير . بايد اول ديد شخص مورد نظر به حقيقتي بنام خدا اعتقاد دارد يا که خير . اگر جواب مثبت است پس قبول دارد که خدا قدرت برتر است و دروغ نميگويد ، ولي اگر خدا را قبول ندارد پيش از همه چيز بايد به آن فرد حقانيت وجود خدا را ثابت کرد.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ولي چگونه ميشود با جن ارتباط برقرار کرد؟
سوالي که شايد پاسخش را با کمي تحقيق بيابيم .
ولي آيا کسي هست که اين چنين ريسکي بکند و بخواهد با موجود ناشناختهاي بنام جن ارتباط برقرار کند؟ |
|
|
|
|
|
|
 |
SAeiD.A  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 03 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 36 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
چهارشنبه 09 خرداد 1386، ساعت 17:05 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
آتش چيست؟
جنس اتش از پلاسما هست .كه پلاسما نوع چهارم ماده است.نه گاز نه جامد و نه مايع. و گاز شبه خنثي از ذرات بارداره كه يك يا چند الكترون از دست داده و به يونهاي مثبت تبديل ميشه .
خوب فعلا معلوم شد که نبايد داراي حالاتي که ما در اطراف خود ميبينيم باشد.
و البته برخي از انواع پلاسما :
بر گرفته از en.wikipedia.org
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
گروه تحقيق براي يافتن چگونگي ديدن جن !!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
SAeiD.A  سال صفري!
 |
چهارشنبه 09 خرداد 1386، ساعت 17:54 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
دوستان عزيز ، چند سال پيش کتابي ديدم که مطلبي از مطالب آن "دعا جهت ديدن جن" بود و من هم با دبدن آن مطلب کتاب را کنار گذاشتم انشا... در طي چند ماه آينده ، باز هم پيش آن شخص رفته و از کتابش اسکن ميگيرم و در سايتي قرار خواهم داد. |
|
|
|
|
|
|
 |
farbod  سال صفري!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 08 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 71 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: yazd جنسيت: نامشخص |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 11:42 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
بابا دعوا نداره
جن وجود نداره
ولي روح وجود داره |
|
_________________ راه در جهان يکي است و ان راه راستي است
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 12:03 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| SAeiD.A نوشته بود: |
| دوستان عزيز ، چند سال پيش کتابي ديدم که مطلبي از مطالب آن "دعا جهت ديدن جن" بود و من هم با دبدن آن مطلب کتاب را کنار گذاشتم انشا... در طي چند ماه آينده ، باز هم پيش آن شخص رفته و از کتابش اسکن ميگيرم و در سايتي قرار خواهم داد. |
ممنونتون ميشم اگه کتابو بذارين تو سايت |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 12:04 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| farbod نوشته بود: |
بابا دعوا نداره
جن وجود نداره
ولي روح وجود داره |
آقاي اسکار به روح خودش هم اعتقاد نداره چه برسه به جن
واقعا جاي بحث داره |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
siyagiso  پرچونه!!
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 12:12 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Oscar نوشته بود: |
منم در مورد بابانوئل (Santa Claus) دارم تحقیق میکنم
سانتا ها لباس میپوشند، غذا میخورند، عقل و شعور دارند، سوار کالسکه هستند و با گوزن ها پرواز میکنند، موقع کریسمس شانس دیدنشون بیشتره، زیاد عمر میکنند حدود 1000 سال، ولی در کل و بدون در نظر گرفتن موارد خاص انها به ما کاری ندارند ماهم به آنها کاری نداريم
پشیلگا هم در مورد آنها نوشته است
عکس گرفته شده از یک سانتا سوار کالسکه در سواحل غربی ایالت ماساچست سال 90 بعد از میلاد
کسی اطلاعات بیشتری داره ؟ |
خودتون قضاوت بکنيد داره چي رو با چي مقايسه مي کنه ؟ |
|
نبض گلها را ميگيرم
سهراب سپهري
|
|
|
|
|
 |
SAeiD.A  سال صفري!
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 16:50 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| siyagiso نوشته بود: |
| SAeiD.A نوشته بود: |
| دوستان عزيز ، چند سال پيش کتابي ديدم که مطلبي از مطالب آن "دعا جهت ديدن جن" بود و من هم با دبدن آن مطلب کتاب را کنار گذاشتم انشا... در طي چند ماه آينده ، باز هم پيش آن شخص رفته و از کتابش اسکن ميگيرم و در سايتي قرار خواهم داد. |
ممنونتون ميشم اگه کتابو بذارين تو سايت |
دوست گرامي بنده عرض کردم که تا چند ماه ديگر کتاب آن فرد را خواهم ديد و فقط از آن صفحه که درباره ديدن جن است اسکن خواهم گرفت.
ضمنا چون خودم امتحان نکردم دوست دارم کسي ، اين کار بطور آزمايشي انجام دهد تا من هم ياد بگيرم!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
SAeiD.A  سال صفري!
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 17:12 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
سنجش روايات با علوم . قسمت 1
"جن ميتواند ظاهر يا غايب باشد و بسرعت حرکت کند."
با توجه به داده هاي بالا ، بازه حالات مختلف پلاسما از بادهاي خورشيدي تا صاعقه است و امکان حرکت با سرعتي نزديک بنور(چون خودش هم بنوعي انرژي است و با رسيدن به سرعت نور مانند سه نوع حالت ماده ديگر تغييري برايش مقدر نيست) با حفظ خصوصيات از آن سلب نيست و امکان ناپديد بودنش هم وجود دارد.
با توجه به اينکه در 1400 سال پيش کسي نميدانست (جنس) آتش مي تواند ناپيدا هم باشد و با سرعتي غير قابل باور حرکت کند احتمال اينکه وجود چنين موجودي را به واقعيت نزديک ميگرداند (ولي هنوز 100% نيست) ولي با چنين شواهد و شواهد بعدي که خدمتتان عرضه خواهد شد ، کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .
با تشکر |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|