صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

1
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
عبودآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 1317
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:04
 3 سال و 3 ماه پيش

بنده مصرانه خواستار ادامه يافتن اين موضوع هستم، البته فقط به عنوان خواننده! Laughing Laughing Laughing
حداقلش اينه که خستگي رو از تن من يکي به در مي‌کنه. Wink

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382
مجموع ارسالها: 5003
ارسال پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:06
 3 سال و 3 ماه پيش

SAeiD.A نوشته بود:
سنجش روايات با علوم . قسمت 1
"جن ميتواند ظاهر يا غايب باشد و بسرعت حرکت کند."
با توجه به داده هاي بالا ، بازه حالات مختلف پلاسما از بادهاي خورشيدي تا صاعقه است و امکان حرکت با سرعتي نزديک بنور(چون خودش هم بنوعي انرژي است و با رسيدن به سرعت نور مانند سه نوع حالت ماده ديگر تغييري برايش مقدر نيست) با حفظ خصوصيات از آن سلب نيست و امکان ناپديد بودنش هم وجود دارد.
با توجه به اينکه در 1400 سال پيش کسي نميدانست (جنس) آتش مي تواند ناپيدا هم باشد و با سرعتي غير قابل باور حرکت کند احتمال اينکه وجود چنين موجودي را به واقعيت نزديک ميگرداند (ولي هنوز 100% نيست) ولي با چنين شواهد و شواهد بعدي که خدمتتان عرضه خواهد شد ، کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .

با تشکر

... و با اين حساب از امروز بنده ادعا ميکنم که موجودي عجيب به نام "قيزمال" وجود دارد که هر چند وجودش هنوز اثبات نشده، اما با توجه به شواهد فوق و شواهدي که بعدا ارائه خواهيد داد کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .

Angel

1
1
0
بي ستارهآفلاين
داره راه ميفته!
داره راه ميفته!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385
مجموع ارسالها: 250
ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 3:35
 3 سال و 3 ماه پيش

احسان نوشته بود:
SAeiD.A نوشته بود:
سنجش روايات با علوم . قسمت 1
"جن ميتواند ظاهر يا غايب باشد و بسرعت حرکت کند."
با توجه به داده هاي بالا ، بازه حالات مختلف پلاسما از بادهاي خورشيدي تا صاعقه است و امکان حرکت با سرعتي نزديک بنور(چون خودش هم بنوعي انرژي است و با رسيدن به سرعت نور مانند سه نوع حالت ماده ديگر تغييري برايش مقدر نيست) با حفظ خصوصيات از آن سلب نيست و امکان ناپديد بودنش هم وجود دارد.
با توجه به اينکه در 1400 سال پيش کسي نميدانست (جنس) آتش مي تواند ناپيدا هم باشد و با سرعتي غير قابل باور حرکت کند احتمال اينکه وجود چنين موجودي را به واقعيت نزديک ميگرداند (ولي هنوز 100% نيست) ولي با چنين شواهد و شواهد بعدي که خدمتتان عرضه خواهد شد ، کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .

با تشکر

... و با اين حساب از امروز بنده ادعا ميکنم که موجودي عجيب به نام "قيزمال" وجود دارد که هر چند وجودش هنوز اثبات نشده، اما با توجه به شواهد فوق و شواهدي که بعدا ارائه خواهيد داد کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .

Angel

احسان به موضوع مهمي اشاره کرد چون قيزمال موجود خارق العاده اي از نظر ساختار و نحوه تفکره
براي شناخت بيش از پيش اين موجود بصورت اورژانسي نياز به کمک داريم. d'oh! پيام کوتاه : 30008 Wink Mr. Green

1
1
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 5:17
 3 سال و 3 ماه پيش

عکسي از يک "قيزمال"!

Image

Angel

___
تورو به هر کي که ميپرستيد يه وقت باور نکنيد ها!!!

1
1
0
SAeiD.Aآفلاين
سال صفري!
سال صفري!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 03 ارديبهشت 1386
مجموع ارسالها: 36
ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 10:39
 3 سال و 3 ماه پيش

عزيزاني که در بالا مطالبي در رد نوشته هاي بنده ذکر کرده‌اند ، يک شاهد عيني و علمي بياورند که البته نميتوانند و فقط کورکورانه در رد مطالب (بعلت کمي اطلاعات ) فقط از در شوخي وارد ميشوند.
احسان جان ، هرکسي هر ادعايي ميتواند داشته باشد ، ولي آيا براي مورد ادعايش شهودي ارائه داده ؟.

1
1
0
حيف!آفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 670
جنسيت: نامشخص
ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 13:30
 3 سال و 3 ماه پيش

ما که بعد ازخدا به جن اعتقاد کامل داريم....همانا جن بوده..هست و خواهد بود ..صدق الله العلي العظيم...
اگه جن نيست پس چيه....يا قيزماله يا جنه....من خودم چند بار صداشو شنيدم...پرسيدم تو کي هستي ..هيچي نگفت ..اما معلوم بود که جن بود..اگه جن نبود پس چرا جواب نداد...حتمأ جن بوده...شايد هم قيزمال بوده Think ...اين دفعه اگر اومد ازش مي پرسم تو جن هستي؟!.. اگه هيچي نگفت معلومه که قيزماله...
اما من ميگم اصلأ ازش نترسيد ...چون فوق العاده ترسوه Very Happy ...من از سوسک مي ترسم چون يه احمقه...اگه بخواي بري طرفش که فرار کنه..اون مياد طرفت که تو فرار کني...فکر کنم خيلي احساس قدرت ميکنه...احتمالأ نسل تجربه مندي داشته...اما جن اينجوري نيست..قبل از اينکه تو بياي ..از اونجا که از پلاسماست و خيلي گسترده است و مي دونه تو مياي ...زودتر در ميره...و تو مياي و نمي بينيش..چون رفته...و اين نشون ميده که جن بوده و ترسيده و رفته..اگه نبوده پس چطور ترسيده و و چطور رفته؟!..مگر مي شود که موجودي که نيست بترسد و برود؟!.....اين را هر موجود ابلهي درک مي کند....بسيار خوب !..بيشتر از اين فکر نمي کنم لازم به اثبات باشد همه چيز براي همگان روشن شد...موفق باشيد...

2
2
0
احسانآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

ارسال جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 14:38
 3 سال و 3 ماه پيش

SAeiD.A نوشته بود:
عزيزاني که در بالا مطالبي در رد نوشته هاي بنده ذکر کرده‌اند، يک شاهد عيني و علمي بياورند که البته نميتوانند و فقط کورکورانه در رد مطالب (بعلت کمي اطلاعات ) فقط از در شوخي وارد ميشوند.
احسان جان ، هرکسي هر ادعايي ميتواند داشته باشد ، ولي آيا براي مورد ادعايش شهودي ارائه داده ؟.

دوست عزيز!
وقتي کسي ادعايي ميکند بايد براي آن اقامه دليل کند. نه اينکه هر کسي ادعائي کند و از سايرين بخواهد که براي رد آن دليل بياورند! واقعا توصيه ميکنم مقالات ابتدائي موضوع نوابيغ نابغه نما رو بخونيد.
خواهش ميکنم يک شاهد علمي يآ عيني براي گفته هايتان بياوريد. مطمئنا از ديد علمي وجود جن قابل اثبات نيست، چرا که بنا به گفته خود شما ابزارها و علم بشر هنوز به آن درجه از رشد و پيشرفت نرسيده اند. به علاوه به استثناي عکسي که خودم ارسال کردم و چند عکس فتوشاپي ديگه، فکر نميکنم هيچ شاهد عيني براي وجود جن وجود داشته باشه.

مشتاقانه منتظر دلائل علمي آن جناب هستم.
___
پي نوشت ضروري: من در علم دين و علوم مربوطه تخصصي ندارم، اما حداقل اين رو ميدونم که در هيچ کجاي قران، در مورد "اندام فيزيکي و غير ارگانيک" جن صحبتي نشده است! بنابراين خواهشا براي اثبات وجود جن، از خدا خرج نکنيد.

___
نوشته حيف هم خيلي با حال بود! Applause

2
2
0
created_for_iranآفلاين
بزنم به تخته!
بزنم به تخته!

تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386
مجموع ارسالها: 160
ارسال شنبه 12 خرداد 1386، ساعت 11:48
 3 سال و 3 ماه پيش

SAeiD.A نوشته بود:
عزيزاني که در بالا مطالبي در رد نوشته هاي بنده ذکر کرده‌اند ، يک شاهد عيني و علمي بياورند که البته نميتوانند و فقط کورکورانه در رد مطالب (بعلت کمي اطلاعات ) فقط از در شوخي وارد ميشوند.

شان احسان همانا بالاتر از آنست که کسي از وي شاهد بخواهد . البته من هم حضور قيزمال را به شخصه تجربه نموده و حاضرم در دادگاه هاي صالحه و غير صالحه به نفع ادمين بزرگ شهادت بدهم . تازگي ها حضور يکي از همين قيزمال ها را در تالار مي توان ديد . (سري به تالار جوک هاي مودبانه صفحه يکي مانده به آخري بزنيد تا خودتان ببينيد )
http://www.persianbb.com/t101-1770.html

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1230
ارسال شنبه 17 اسفند 1387، ساعت 1:51
 1 سال و 6 ماه پيش

يه چيزي پدا کردم، اين تاپيک رو ديدم و ميذارمش اينجا. اگه جاي بهتري سراغ دارين اونجا هم بنويسمش:

اين تصوير مدت زياديه که توي مجلات و سايتها منتشر ميشه و همه به عنوان عکسي واقعي از جن ازش اسم مي‌برن:

Image

يه روزنامه نگار از کشور ترکيه کلي گشته و تونسته حقيقت ماجرا رو کشف کنه:
نقل قول:
Full Name:ALI MURAT GUVEN
Phone Number:
ADDRESS:
Istanbul-Turkey
Email Address:a_muratguven@yahoo.com

Dear brother,

I am a Muslim-Turkish journalist from Istanbul.

I am mailing you the true story of famous "faked" jinn picture on the
net. I catched this famous cave monster from his leg in a show cave near
Bristol-England!

It is NOT the satan, or jinn, or another bizzare thing. It is only a
silly sculpture made by hard-plastic for only touristic attraction and
fun.

The Muslim world believes this silly joke for years. I was researching
the backside of this internet myth for one year and I arrived the truth
last December.

Image

Image

اين هم تصويري از يه مجسمه ديگه که توي اون غار گذاشته بودن براي جلب توريستها:
Image

منبع: http://www.rense.com/general25/chups.htm

1
1
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تجاوز ايران به خاک عراق!
1
پاسخها: 27 بیننده: 1713 نویسنده: majidjon13
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است آيا زندگي ارزش زيستن دارد؟
1
پاسخها: 61 بیننده: 3344 نویسنده: بچه برقي 78
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است مادر شوهر!
2
پاسخها: 28 بیننده: 1532 نویسنده: mhaji
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پيش بيني مسابقات جام جهاني!
2
پاسخها: 410 بیننده: 7513 نویسنده: احسان

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد