| نویسنده |
پیغام |
عبود  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 28 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:04 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 10 خرداد 1386، ساعت 21:06 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| SAeiD.A نوشته بود: |
سنجش روايات با علوم . قسمت 1
"جن ميتواند ظاهر يا غايب باشد و بسرعت حرکت کند."
با توجه به داده هاي بالا ، بازه حالات مختلف پلاسما از بادهاي خورشيدي تا صاعقه است و امکان حرکت با سرعتي نزديک بنور(چون خودش هم بنوعي انرژي است و با رسيدن به سرعت نور مانند سه نوع حالت ماده ديگر تغييري برايش مقدر نيست) با حفظ خصوصيات از آن سلب نيست و امکان ناپديد بودنش هم وجود دارد.
با توجه به اينکه در 1400 سال پيش کسي نميدانست (جنس) آتش مي تواند ناپيدا هم باشد و با سرعتي غير قابل باور حرکت کند احتمال اينکه وجود چنين موجودي را به واقعيت نزديک ميگرداند (ولي هنوز 100% نيست) ولي با چنين شواهد و شواهد بعدي که خدمتتان عرضه خواهد شد ، کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .
با تشکر |
... و با اين حساب از امروز بنده ادعا ميکنم که موجودي عجيب به نام "قيزمال" وجود دارد که هر چند وجودش هنوز اثبات نشده، اما با توجه به شواهد فوق و شواهدي که بعدا ارائه خواهيد داد کفه ترازوي اثبات و يا عدم اثبات چنين موجودي بسمت اثبات اين موضوع سنگيني مي کند و خواهد کرد (ولي تا موقع ديده نشدنش 100%نيست) .
|
|
_________________ » تنهايي خيلي خوب است... ... ... اما دونفرهاش!
» برنج را با وام بانکي ميخريم، نان را قسطي و ديگر هيچ!
|
|
|
|
|
 |
بي ستاره  داره راه ميفته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 24 دي 1385 مجموع ارسالها: 250 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: دزفول جنسيت: مرد |
 |
جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 3:35 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 19 خرداد 1382 مجموع ارسالها: 5003 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 5:17 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
عکسي از يک "قيزمال"!
___
تورو به هر کي که ميپرستيد يه وقت باور نکنيد ها!!! |
|
|
|
|
|
|
 |
SAeiD.A  سال صفري!
تاريخ عضويت: دوشنبه 03 ارديبهشت 1386 مجموع ارسالها: 36 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: تهران جنسيت: مرد |
 |
جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 10:39 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزاني که در بالا مطالبي در رد نوشته هاي بنده ذکر کردهاند ، يک شاهد عيني و علمي بياورند که البته نميتوانند و فقط کورکورانه در رد مطالب (بعلت کمي اطلاعات ) فقط از در شوخي وارد ميشوند.
احسان جان ، هرکسي هر ادعايي ميتواند داشته باشد ، ولي آيا براي مورد ادعايش شهودي ارائه داده ؟. |
|
|
|
|
|
|
 |
حيف!  پرچونه!!
تاريخ عضويت: يکشنبه 19 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 670 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شيراز جنسيت: نامشخص |
 |
جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 13:30 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
ما که بعد ازخدا به جن اعتقاد کامل داريم....همانا جن بوده..هست و خواهد بود ..صدق الله العلي العظيم...
اگه جن نيست پس چيه....يا قيزماله يا جنه....من خودم چند بار صداشو شنيدم...پرسيدم تو کي هستي ..هيچي نگفت ..اما معلوم بود که جن بود..اگه جن نبود پس چرا جواب نداد...حتمأ جن بوده...شايد هم قيزمال بوده ...اين دفعه اگر اومد ازش مي پرسم تو جن هستي؟!.. اگه هيچي نگفت معلومه که قيزماله...
اما من ميگم اصلأ ازش نترسيد ...چون فوق العاده ترسوه ...من از سوسک مي ترسم چون يه احمقه...اگه بخواي بري طرفش که فرار کنه..اون مياد طرفت که تو فرار کني...فکر کنم خيلي احساس قدرت ميکنه...احتمالأ نسل تجربه مندي داشته...اما جن اينجوري نيست..قبل از اينکه تو بياي ..از اونجا که از پلاسماست و خيلي گسترده است و مي دونه تو مياي ...زودتر در ميره...و تو مياي و نمي بينيش..چون رفته...و اين نشون ميده که جن بوده و ترسيده و رفته..اگه نبوده پس چطور ترسيده و و چطور رفته؟!..مگر مي شود که موجودي که نيست بترسد و برود؟!.....اين را هر موجود ابلهي درک مي کند....بسيار خوب !..بيشتر از اين فکر نمي کنم لازم به اثبات باشد همه چيز براي همگان روشن شد...موفق باشيد... |
|
|
|
|
|
|
 |
احسان  آخر آدم بيکار!
 |
جمعه 11 خرداد 1386، ساعت 14:38 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزاني که در بالا مطالبي در رد نوشته هاي بنده ذکر کردهاند، يک شاهد عيني و علمي بياورند که البته نميتوانند و فقط کورکورانه در رد مطالب (بعلت کمي اطلاعات ) فقط از در شوخي وارد ميشوند.
احسان جان ، هرکسي هر ادعايي ميتواند داشته باشد ، ولي آيا براي مورد ادعايش شهودي ارائه داده ؟. |
دوست عزيز!
وقتي کسي ادعايي ميکند بايد براي آن اقامه دليل کند. نه اينکه هر کسي ادعائي کند و از سايرين بخواهد که براي رد آن دليل بياورند! واقعا توصيه ميکنم مقالات ابتدائي موضوع نوابيغ نابغه نما رو بخونيد.
خواهش ميکنم يک شاهد علمي يآ عيني براي گفته هايتان بياوريد. مطمئنا از ديد علمي وجود جن قابل اثبات نيست، چرا که بنا به گفته خود شما ابزارها و علم بشر هنوز به آن درجه از رشد و پيشرفت نرسيده اند. به علاوه به استثناي عکسي که خودم ارسال کردم و چند عکس فتوشاپي ديگه، فکر نميکنم هيچ شاهد عيني براي وجود جن وجود داشته باشه.
مشتاقانه منتظر دلائل علمي آن جناب هستم.
___
پي نوشت ضروري: من در علم دين و علوم مربوطه تخصصي ندارم، اما حداقل اين رو ميدونم که در هيچ کجاي قران، در مورد "اندام فيزيکي و غير ارگانيک" جن صحبتي نشده است! بنابراين خواهشا براي اثبات وجود جن، از خدا خرج نکنيد.
___
نوشته حيف هم خيلي با حال بود! |
|
|
|
|
|
|
 |
created_for_iran  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 22 فروردين 1386 مجموع ارسالها: 160 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: جنسيت: نامشخص |
 |
شنبه 12 خرداد 1386، ساعت 11:48 |
|
 |
3 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
عزيزاني که در بالا مطالبي در رد نوشته هاي بنده ذکر کردهاند ، يک شاهد عيني و علمي بياورند که البته نميتوانند و فقط کورکورانه در رد مطالب (بعلت کمي اطلاعات ) فقط از در شوخي وارد ميشوند.
شان احسان همانا بالاتر از آنست که کسي از وي شاهد بخواهد . البته من هم حضور قيزمال را به شخصه تجربه نموده و حاضرم در دادگاه هاي صالحه و غير صالحه به نفع ادمين بزرگ شهادت بدهم . تازگي ها حضور يکي از همين قيزمال ها را در تالار مي توان ديد . (سري به تالار جوک هاي مودبانه صفحه يکي مانده به آخري بزنيد تا خودتان ببينيد )
http://www.persianbb.com/t101-1770.html |
|
|
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1230 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 17 اسفند 1387، ساعت 1:51 |
|
 |
1 سال و 6 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|