| نویسنده |
پیغام |
Nabi  زبون بسته!
تاريخ عضويت: يکشنبه 26 تير 1384 مجموع ارسالها: 13 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اهواز سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
پنجشنبه 12 مهر 1386، ساعت 20:33 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
سلام
چند وقت پيش از يه نفر که نميشناختم پيغام خصوصي داشتم که برام شعر ميفرستاد ، برام مهم نبود تا اينکه الان يه ايميل اومده که شما عضو گروه شديد:
Congratulations,
You have been added to the "کوچه باغ دل" group on تالارهاي گفتمان.
This action was done by the group moderator or the site administrator,
contact them for more information.
You can view your groups information here:
http://www.persianbb.com/groupcp.php?g=5456
--
Thanks, The Management
در صورتي که مراجعه کردم ديدم عضو نشدم.
البته کاربري به نام "نبي" عضو بود. فکر کردم شايد به خاطر تشابه اسمي ، ايميل اون براي من اومده !!
عجب
نبي |
|
|
|
|
|
|
 |
honey  پرچونه!!
تاريخ عضويت: پنجشنبه 05 مرداد 1385 مجموع ارسالها: 982 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
جمعه 13 مهر 1386، ساعت 6:04 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
بله
اشتباه شد نبي نه Nabi خان |
|
_________________ چترها را بايد بست.
زير باران بايد رفت.
فکر را، خاطره را، زير باران بايد برد.
با همه مردم شهر ، زير باران بايد رفت.
|
|
|
|
|
 |
ستاره’ غريب آخر آدم بيکار!
مجموع ارسالها: 2315 اعتبار کسب شده: 3000 جنسيت: زن |
 |
شنبه 14 مهر 1386، ساعت 11:54 |
|
 |
2 سال و 11 ماه پيش |
|
|
| |
|
چرا اينقدر بد اخلاقي ؟ باشه خوب نبي رو داشته باشين !!! |
|
|
 |
| wilson |
|
|
آرامش خودتو حفظ کن......... |
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 15 شهريور 1387، ساعت 13:31 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
| wilson نوشته بود: |
| آرامش خودتو حفظ کن......... |
ميخوام بدونم تو واقعا بعد از 335 روز يه پست گذاشتي که بگي آرامشش رو حفظ کنه؟؟ يعني خود بيشعورش بعد از حدود يک سال به اين نتيجه نرسيده بود. تو بايد اين پست حکيمانه رو ميذاشتي؟؟ که بهش يادآور بشي؟؟!! |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
hadi  پرچونه!!
تاريخ عضويت: سهشنبه 19 ارديبهشت 1385 مجموع ارسالها: 993 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر ري سن: 27 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 15 شهريور 1387، ساعت 13:45 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
از صبح تا حالا هي اومدم چهار تا حرف اينجا بزنم هي کوتاه اومدم . اخه مگه اينجا صاحاب نداره که يکي صبح اول صبح از خواب پا ميشه هر ...وهي که ميخواد ميخوره . چرا کسي به اين چيزي نميگه بابا . اقا احسان بابا بيا به اين عمو يه حالي بده |
|
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 شهريور 1387، ساعت 5:38 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
TITAN  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385 مجموع ارسالها: 1252 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: بين هيچ کجا و خداحافظ سن: 29 جنسيت: مرد |
 |
شنبه 16 شهريور 1387، ساعت 21:07 |
|
 |
2 سال پيش |
|
|
| |
اي بابا حالا من يه چيزي گفتم، چرا همه اينقدر ناراحت شدند؟؟ حالا اين بچه يه حماقتي کرده، يه جوني کرده، يه نفهمي کرده، بياييد ارشادش کنيم شايد درست شد...
مثلا من خودم هم اشتباهاتي کردم، چيزاي بد منتشر و چاپ کردم، بريد وزارت ارشاد ببينيد، تا حالا 100 بار تعهد دادم، بياييد ما هم از اين جوون تعهد بگيريم...ايشالا به حق اين ماه مبارک شفا پيدا کنه... |
|
_________________ خوشبختي را ديروز به حراج گذاشتند حيف من زاده ي امروزم. خدايا جهنمت فرداست پس چرا امروز مي سوزم
در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام
|
|
|
|
|
 |
|
|