صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

4
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3577
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: نامشخص
ارسال سه‌شنبه 10 دي 1387، ساعت 0:49
 1 سال و 8 ماه پيش

A girl who wastes her time getting different deegrees and bachelor's instead of building up her self-confidence, social talent and behaviors Razz

A girl who thinks she is successfully dating a guy while she actually is wasting her time sticking fearfully in a stagnant sexussfully Razz dating stage Razz

A girl who thinks she may change a player type guy and convince him for what she wants with her patience and carring aditude Razz

A girl who is wasting her time trying to get Apple from an Orange tree Razz

A player who thinks he is smarter than other guys rather than accepting he is just lier than them Razz

1
1
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1252
جنسيت: مرد
ارسال سه‌شنبه 10 دي 1387، ساعت 2:58
 1 سال و 8 ماه پيش

sedayedel نوشته بود:
A girl who wastes her time getting different deegrees and bachelor's instead of building up her self-confidence, social talent and behaviors Razz

A girl who thinks she is successfully dating a guy while she actually is wasting her time sticking fearfully in a stagnant sexussfully Razz dating stage Razz

A girl who thinks she may change a player type guy and convince him for what she wants with her patience and carring aditude Razz

A girl who is wasting her time trying to get Apple from an Orange tree Razz

A player who thinks he is smarter than other guys rather than accepting he is just lier than them Razz

Remind me the most important and effective member of this forum, majesty setarehyegharib

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

1
1
0
نبيآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385
مجموع ارسالها: 1326
ارسال سه‌شنبه 10 دي 1387، ساعت 4:43
 1 سال و 8 ماه پيش

يک x س خل Mr. Green
نمونهش همين که هديه کريسمس براي دختره خريدم! يکي نه دوتا! اونم خوب يه کارت پستال که خودش واسم درست کرده بود داد (اسمم روش بود!) تا اينجاش خوبه!
ولي! هديه سال نو هم گرفتم! که عين يه x خل قبل از سال نو ! گفتم بهش چي خريدم!!!
----
پي اس : و اين دختر مطمئنا فردا باهام نخواست بياد بريم مرکز شهر!

-- جنانچه مصطم جصطم! Mr. Green Mr. Green

1
1
0
شازده کوچولوآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385
مجموع ارسالها: 1230
ارسال سه‌شنبه 10 دي 1387، ساعت 15:38
 1 سال و 8 ماه پيش

Omid نوشته بود:

- پسرى که فکر ميکنه يه دختر خاص وجود دره که نيمه گمشده اون هست و يه روزى عاشق هم ميشن و با هم ازدواج ميکنن.

خدا رو شکر که ما همچين آدمي نيستيم Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle Whistle

1
1
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: چهارشنبه 25 بهمن 1385
مجموع ارسالها: 1239
ارسال چهارشنبه 11 دي 1387، ساعت 0:16
 1 سال و 8 ماه پيش

Omid نوشته بود:
ادامه بديم...

xس خل:

- کسي که بخواد تو اين تالار مطالبي غير از مطالب مربوط به پايين تنه بنويسه ... Silenced

.

3
-1
4
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1952
ارسال چهارشنبه 11 دي 1387، ساعت 1:24
 1 سال و 8 ماه پيش

ALPHA نوشته بود:
Omid نوشته بود:
ادامه بديم...

xس خل:

- کسي که بخواد تو اين تالار مطالبي غير از مطالب مربوط به پايين تنه بنويسه ... Silenced

.

پس به نظر شما کليه ي کاربراني که در تاپيک هايي مثل تاپيک هاي زير مطلب مينويسند ايکس خل هستند؟

http://talar.ehsan.eu/t8783.html
http://talar.ehsan.eu/t8731-15.html#95481
http://talar.ehsan.eu/t8783.html#95483
http://talar.ehsan.eu/t8785.html#95487
http://talar.ehsan.eu/t8329-120.html#95496
http://talar.ehsan.eu/t8768.html
http://talar.ehsan.eu/t5682-30.html
http://talar.ehsan.eu/t8778.html

به نظر شما کاربراني که 6 ماهي يه بار به تالار سر ميزنند و طلبکار هستن و جز نق زدن و بد و بيراه گفتن به بقيه کاري نميکنند رو چه بايد ناميد؟

4
4
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال چهارشنبه 11 دي 1387، ساعت 18:02
 1 سال و 8 ماه پيش

مسافر کوير نوشته بود:

پس به نظر شما کليه ي کاربراني که در تاپيک هايي مثل تاپيک هاي زير مطلب مينويسند ايکس خل هستند؟

نظر من اين نيست ... اين نظر هموناييه که کلمه X-خول رو تو تالار براي اولين بار گفتن و به کاربراش نسبت دادن...

مسافر کوير نوشته بود:

به نظر شما کاربراني که 6 ماهي يه بار به تالار سر ميزنند و طلبکار هستن و جز نق زدن و بد و بيراه گفتن به بقيه کاري نميکنند رو چه بايد ناميد؟

... و باعث شدن کاربرايي که ميانگين پستاشون 4 پست در 1 روز باشه به 1 پست در 6 ماه برسه
يک پستي که اسمش ميشه طلبکاري و نق زدن و بد و بيراه گفتن.

.

2
-1
3
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3513
ارسال چهارشنبه 11 دي 1387، ساعت 21:19
 1 سال و 8 ماه پيش

ALPHA نوشته بود:
مسافر کوير نوشته بود:

نظر من اين نيست ... اين نظر هموناييه که کلمه X-خول رو تو تالار براي اولين بار گفتن و به کاربراش نسبت دادن...

از اينکه بعد از چند ماه قدم رنجه فرموديد و در فروم لاگين کرديد و نظر من رو به اطلاع خودم رسونديد بسيار خوشحالم Very Happy . شما تا اونجايى که من يادم هست تنها کارى که بلد بوديد اين بود که از سايتهاى عکاسى عکس کپى پيست ميکرديد و بعد تاريخ اون روز رو هم براى اطلاع کسانى که نميتونن تاريخ پست شما رو توى هدر اون پست ببينن مينوشتيد Wink Applause Applause . شما يه نگاه به صد تا پست آخر خودت بنداز ببين مجموعا يه پاراگراف حرف از خودت نوشتى؟ اگر حرفى براى گفتن دارى بيا مثل ادم و با شجات حرفتو بزن. اگر هم حرفى ندارى يا حرفهات از جنس "حرفهايى براى نگفتن" هست همون بهتر که لاگين نکنى.

5
5
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 12 دي 1387، ساعت 3:31
 1 سال و 8 ماه پيش

Omid نوشته بود:

1. از اينکه بعد از چند ماه قدم رنجه فرموديد و در فروم لاگين کرديد و نظر من رو به اطلاع خودم رسونديد بسيار خوشحالم Very Happy .
2. شما تا اونجايى که من يادم هست تنها کارى که بلد بوديد اين بود که از سايتهاى عکاسى عکس کپى پيست ميکرديد
3. شما يه نگاه به صد تا پست آخر خودت بنداز ببين مجموعا يه پاراگراف حرف از خودت نوشتى؟
4. اگر حرفى براى گفتن دارى بيا مثل ادم و با شجات حرفتو بزن.
5. اگر هم حرفى ندارى يا حرفهات از جنس "حرفهايى براى نگفتن" هست همون بهتر که لاگين نکنى.

1. من هم از خوشحال بودن شما بسيار خوشحالم... Very Happy
2. فکر نمي کردم حافظه شما اينقدر کم باشه که فقط همين يه مورد رو يادتون باشه و يه چيزاي ديگه رو هم بياد بياريد... d'oh!
تو اولين و آخرين گردهمايي اي که با بچه هاي تالار بودم، خوب يادمه که احسان از همين تاپيک "Photo of the Day" به عنوان يکي از بهترين تاپيک ها اسم برد و اينجاست که باز بحث اختلاف سليقه ها پيش مياد.
3. به پاراگراف که نرسيد اما دو کلمه اي حرف بي حساب زدم... Whistle
4. باز هم فکر نميکردم شجاعت منو به اين زودي يادت بره... Not talking
5. "حرفهايى براى نگفتن" هموني که مسافر کوير تو پست قبلي به عنوان مطلب مربوط به بالا تنه بهش اشاره کرده بود؟ نکنه منظورت اينه که x-خول نشم و x- شعر ننويسم؟ ... Confused
چشم، دفعه ديگه يادم باشه قبل از لاگين کردن از شما رخصت بطلبم !!! Liar

يه بار نظرم رو گفتم نظرم هنوز همونه، چون هيچ چيز عوض نشده... Cool

اميدوارم اين حرفام رو جزء کپي پيست هام به حساب نياري ... Pray

درضمن اگر لينکايي که گذاشتم رو باز کرديد يه نگاه هم به تاريخ و امتياز و تعداد پاراگراف هاش بندازيد، شايد در تقويت حافظه مؤثر واقع شود .... Wink

3
-2
5
itwmanآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386
مجموع ارسالها: 645
ارسال پنجشنبه 12 دي 1387، ساعت 16:19
 1 سال و 8 ماه پيش

اين بحث تبديل شد به ادامه يه جنگ تاريخي...!!!!

واژه بعدي : X-س گاب ! Wink

1
0
1
hadiآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 993
ارسال دوشنبه 16 دي 1387، ساعت 19:03
 1 سال و 8 ماه پيش

بقيه اشو هم من ادامه ميدم

xس خل:

يه عده ادم ايکس مغز که ميرن وسط اين هيئت ها طبل و سنج ميزنن و گند ميزنن به اعصاب ادم . جالب اينجاست که از خود انترشون هم که بپرسي نميدونن واسه چي دارن اينکارو ميکنن . اسمشم گذاشتن عزاداري .

اونايي که واسه علامت کشي (که شکر خدا دارن ورش ميندازن) خودشون و جر ميدن و سرش دعوا ميکنن بازم جالب اگه ازشون بپرسي بازم نميدونن واسه چي اينکارو ميکنن. اسمشم گذاشتن عزاداري

اونايي که ميان وسط لخت ميشن که بو گند عرقشون حال ادمو بهم ميزنه شروع ميکنن به محکم سينه زدن و خودشون جر ميدن . ولله قسم اگه بدونن عزاداري يعني چي و واسه چي همچين کاري ميکنن

يه عده ادم عقده اي کثيف که ميان زنجير ميگيرن دستشون به بهونه عزاداري عقده هاشون و بازنجير روي ماشينهاي پارک شده خالي ميکنن . که ديروز چند تاشون و با رفيق رفقا يه تکون مشتي داديم که قشنگ بشينن هاي هاي گريه کنن تا ببينن عزاداري يعني چي

يه عده ادم که وسط مردم ميشينن بين مداحي عربده ميکشن انگاري چوب تو اونجاشون کردن اخه بگو فلون فلون شده چيز نشور اخه تو اصلا امامت و ميشناسي که اينجوري داري زره ميدي . اخه بگو مرتيکه مگه مردم ما خرن که اين فيلما رو بازي ميکني

بچه ببخشيد من اين حرفها رو زدم . من با عزاداري مخالف نيستم . ولي از اين عزاداري هاي که تو اين هيئتها ميشه حالم بهم ميخوره. اين يه عده اي که اسم بردم گند زدن به دين اسلام ابروي ما رو همه جا بردن . اخه کي گفته عزداري دامبولي دومبا ميخواد . کجا نوشته کسي واسه امام حسين به خودش صدمه بزنه . اخه هر خري ميدونه که صدمه زدن به خود حرومه . اون تبل و سنجم که جز ازار و اذيت چيز ديگه اي نداره .

7
5
2
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 19 دي 1387، ساعت 23:39
 1 سال و 8 ماه پيش

hadi نوشته بود:
بقيه اشو هم من ادامه ميدم

xس خل:
......
اونايي که ميان وسط لخت ميشن که بو گند عرقشون حال ادمو بهم ميزنه شروع ميکنن به محکم سينه زدن و خودشون جر ميدن ...
يه عده ادم که وسط مردم ميشينن بين مداحي عربده ميکشن ....

هادي جان شايد اين جمله ي امام علي (ع) شنيده باشي که :

و علي عليه السلام!! در صدر اسلام در يکي از بلاد مسلمين زماني که دشمنان، حمله کردند و خلخال از پاي يه زن يهودي کشيدن و بردن در حالي که اون زن مسلمون نبوده فقط زير پرچم اسلام زندگي ميکرده، وقتي امام اين خبر رو شنيد فرمود :

اگر مردي اين خبر را بشنود و از غصه دق کند و بميرد حق دارد و مورد ملامت نيست!!!

حالا اگر کسي توي عزاداري امام و مقداش و خانواده و ياران امامش داد بکشه و به سر و سينه بزنه مورد ملامته؟

شايد اوني که نتونسته خودشو کنترل کنه يه لحظه خودش رو گذاشت جاي امامش و به اون حوادثي که براش اتفاق افتاده فکر کرده و ديگه نتونسته آروم سر جاش بشينه ... وقتي بهش فکر ميکنيم مي بينيم اين خيلي چيز عجيب و دور از انتظاري نيست.
و چطوره که مردم براي تيم مورد علاقشون (استقلال يا پرسپوليس) داد و فرياد و جر و دعوا و حتي سکته مي کنن اما ....؟

شايد بگيد حرفاي من و اين جور عزاداري غير منطقيه، اما يه نفر به من بگه حادثه هايي که روز عاشورا اتفاق افتاد کدومش منطقي بود که عزاداريش منطقي باشه؟
اين منطقي بود که چشماي ابوالفضل به اون زيبايي تير بخوره؟ يا نوزاد معصوم در حالي که تشنه هست روي دستاي باباش تير بخوره و کشته بشه ؟ (اونم چه تيري و به کجاي بدنش؟) اين منطقي بود که ... ؟

2
-1
3
hadiآفلاين
پرچونه!!
پرچونه!!

آواتار

تاريخ عضويت: سه‌شنبه 19 ارديبهشت 1385
مجموع ارسالها: 993
ارسال جمعه 20 دي 1387، ساعت 13:13
 1 سال و 8 ماه پيش

نقل قول:
و علي عليه السلام!! در صدر اسلام در يکي از بلاد مسلمين زماني که دشمنان، حمله کردند و خلخال از پاي يه زن يهودي کشيدن و بردن در حالي که اون زن مسلمون نبوده فقط زير پرچم اسلام زندگي ميکرده، وقتي امام اين خبر رو شنيد فرمود :

اگر مردي اين خبر را بشنود و از غصه دق کند و بميرد حق دارد و مورد ملامت نيست!!!

الفا جان روايتي هست که بگه اون لحظه امام چيکار کرد. عربده کشيد يا لخت شد سينه زد و چهل تا قمه زده تو سر خودش زد ؟ خودش چقدر غصه خورد؟ چرا انقدر غصه نخورده بود که دق کنه؟ کسي بوده که بشنوه و دق کنه ؟ اونايي که ديده بودن چي اونا دق نکرده بودن؟

نقل قول:
حالا اگر کسي توي عزاداري امام و مقداش و خانواده و ياران امامش داد بکشه و به سر و سينه بزنه مورد ملامته؟
شايد اوني که نتونسته خودشو کنترل کنه يه لحظه خودش رو گذاشت جاي امامش و به اون حوادثي که براش اتفاق افتاده فکر کرده و ديگه نتونسته آروم سر جاش بشينه ... وقتي بهش فکر ميکنيم مي بينيم اين خيلي چيز عجيب و دور از انتظاري نيست.

داد کشيدن و عربده زدن چيزي جز ريا کاري و فيلم بازي کردن و مجلس و گرم کردن نيست شک نکن
من با سينه زدن مخالف نيست ولي نه در حدي که ادم به خودش اسيب برسونه .
شما ميگي اوني که لخت ميشه و سينه ميزنه و عربده ميکشه خودش و گذاشته جاي امامش و کنترل خودش از دست داده؟ شما همچين باوري داري. واقعا براتون متاسفم . هم براي شما هم براي کسايي مثل شما فکر ميکنن .

نقل قول:
و چطوره که مردم براي تيم مورد علاقشون (استقلال يا پرسپوليس) داد و فرياد و جر و دعوا و حتي سکته مي کنن اما ....؟

اونايي دعوا ميکنن و سکته ميکنن اونا هم ايکس خولن درش هم هيچ شکي نيست. داد و فرياد هم براي تشويق کردنه اخه چه ربطي به بحث ما داره چرا پرت و پلا ميگي Eh? Confused

نقل قول:
اين منطقي بود که چشماي ابوالفضل به اون زيبايي تير بخوره؟

من تو حرفهام منکر حادثه هاي روز عاشورا نشدم. فکر نميکنم احتياجي بود که برامون مثل روضه خونا روضه بخوني و از زيبايي چشم حضرت ابولفضل بگي . اخه تو چشم حضرت ابولفضل کجا ديدي که از زيباييش صحبت ميکني Shocked

الفا جان اگه تو حرفام بي احترامي کردم واقعا معذرت ميخوام . قصدي نداشتم Speak to the hand

4
4
0
TITANآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 دي 1385
مجموع ارسالها: 1252
ارسال جمعه 20 دي 1387، ساعت 13:37
 1 سال و 8 ماه پيش

نقل قول:
اين منطقي بود که چشماي ابوالفضل به اون زيبايي تير بخوره؟

خوب که فکر ميکنم ميبينم اصلا منطقي نيست، فقط چشماي زشت بايد تير بخورند
حيفه خوب حيف

Image

در شبان غم تنهايي خويش، عابد چشم سخن گوي توام

2
2
0
ALPHAآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال جمعه 20 دي 1387، ساعت 16:33
 1 سال و 8 ماه پيش

hadi نوشته بود:

الفا جان روايتي هست که بگه اون لحظه امام چيکار کرد. عربده کشيد يا لخت شد سينه زد و چهل تا قمه زده تو سر خودش زد ؟ خودش چقدر غصه خورد؟ چرا انقدر غصه نخورده بود که دق کنه؟ کسي بوده که بشنوه و دق کنه ؟ اونايي که ديده بودن چي اونا دق نکرده بودن؟

منظورت اينه که اين روايت هم جزء روايتاي جعلي هست؟

hadi نوشته بود:

من تو حرفهام منکر حادثه هاي روز عاشورا نشدم ... اخه تو چشم حضرت ابولفضل کجا ديدي که از زيباييش صحبت ميکني Shocked

اينو من نميگم همونايي ميگن که حادثه هاي روز عاشورا رو و خصوصيات آدماي اون روز رو برا مردم ميگن.
اگر قرار به ديدن باشه اونوقت منم بايد بگم: مگه شما حادثه هاي روز عاشورا رو ديدي که منکرش نيستي؟
hadi نوشته بود:

فکر نميکنم احتياجي بود که برامون مثل روضه خونا روضه بخوني

فقط مي خواستم مثال زده باشم ... مثالم چون مربوط به اتفاقاي روز عاشورا بود مثل روضه شد که کاريش هم نميشه کرد.

اما بذار بحث رو جمعش کنيم:
همه حرفاتو درباره عزاداري هاي نادرست و فيلم بازي کردن و مردم آزاري بعضي ها قبول دارم اما همه بحثم به خاطر اين بود که از منابع موثق شنيدم و خوندم عزادار امام حسين حتي اگر فيلم هم بازي ميکنه قابل احترامه و کسي حق نداره به اون بي احترامي کنه.
اما فکر نمي کنم شما اين منابع موثق منو قبول داشته باشي... بنابراين ديگه جاي بحثي باقي نمي مونه.

1
-2
3
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است پدر پسر شجاع
2
پاسخها: 44 بیننده: 3140 نویسنده: hadi
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است کلمه «الله» بيماران را درمان مي‌کند
2