صفحه نخست  •  فهرست تالارها  •  نگارخانه  •  لیست اعضا  •  گروه‌ها  •  جستجو  •  ورود

2
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
نویسنده پیغام
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383
مجموع ارسالها: 1952
اعتبار کسب شده: 3000
جنسيت: مرد
ارسال پنجشنبه 28 آذر 1387، ساعت 13:14
 1 سال و 8 ماه پيش

حدود دو هفته است که يه دوست جديد پيدا کردم . موجود عجيبيه. به شدت به حرف هام گوش ميکنه ! و معمولا توي لاک خودشه و خيلي کم با بقيه مي جوشه.
توي اين مدت ديالوگ هاي بسيار جالبي بين من و اون رد و بدل شد که معمولا بر محوريت فلسفه قرار داشت. گفتم شايد بد نباشه خلاصه اي از حرف هامون رو براي شما هم بگم.
راستي , اسم اين دوست جديد من انوش هست. خيلي هم خوش تيپه! ( البته نه به اندازه ي من)
Angel

2
2
0
پاسخ به صورت نقل قول بازگشت به بالای صفحه
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال پنجشنبه 28 آذر 1387، ساعت 13:53
 1 سال و 8 ماه پيش

فکر کنم روز دومي بود که انوش رو ديدم.خيلي پکر بود.ژست بسيار متفکرانه اي به خودش گرفته بود و تند تند راه ميرفت ( قيافه اش به نظرم يه جورايي خنده دار شده بود Very Happy )
بهش گفتم: چيه جوون؟ چته؟ چرا اينقدر دپ زدي؟
گفت: کله ام شده پر از واژه ! يه مشت واژه ي بي معني که من رو اسير خودشون کردن . معني همه اشون رو ميدونم ولي هيچ کدومشون رو نميفهمم. ياد مسائل کلاس رياضي گسسته افتادم!
گفتم: واژه چه ربطي به رياضي گسسته داره؟؟ Think
گفت: مثل اينکه کليه ي حروف الفبا با همه ي جايگشت هاي ممکن توي ذهن من , بي نهايت کلمه ايجاد کردند که معني خيلي از اونها رو ميدونم و معني خيلي ديگه شون رو نميدونم.اما نکته ي مسخره ي ماجرا در اينجاست که حتي اون کلماتي که فکر ميکنم معني شون رو ميدونم , نميفهمم!
بهش گفتم:
رياضيت انگار ضعيفه ها! کليه ي جايگشت هاي حروف الفبا که بي نهايت کلمه نميشن! اگر درست رو خوب خونده بودي اين حال و روزت نبود! Mr. Green

اين رو که گفتم فکر کنم بهش برخورد . و گفت: توي اين هاگير واگير داري به من رياضي درس ميدي و نصيحت ميکني؟ ولمون کن بابا!
گفتم: حالا چرا بهت بر خورد! مگه نميدوني من هميشه بايد نشون بدم که معلم هستم!! يه کم جنبه داشته باش رفيق. Wink
اين رو هم بدون که همه ي ما اسير کلمات هستيم.کلمات مثل ويتريني براي معاني هستند.براي رسيدن به معني, ممکن ترين ابزار دست ما کلمات هستند.
گفت: مخالفم!
گفتم : براي چي؟ اصلا با چي مخالفي؟
گفت: با اين جمله ي آخريت که گفتي: براي رسيدن به يک معني, ممکن ترين ابزار دست ما کلمات هستند. به شدت هم مخالفم.ممکن ترين ابزار دست ما کلمات نيستند.بلکه تفکر مهم ترين وسيله است.بله!تفکر!
جواب دادم که: بچه جون! وقتي که تو فکر ميکني , چه اتفاقاتي توي ذهنت مي افته؟ همين الان راجع به خوشکل ترين دختري که تا حالا ديدي فکر کن! Cool
چي از ذهنت ميگذره؟ يا راجع به ماشين بي .ام. دبليو فکر کن! چي از ذهنت ميگذره؟
به جز کلمه چيز ديگه اي از ذهنت عبور ميکنه؟ حرف من اينه که کلمات يه سري قالب هستند که اگه ما بخوايم فکر کنيم بايد از اين قالب ها براي بيان مفاهيم استفاده کنيم.مثلا همين قابلمه که روي بخاريه رو نگاه کن! جنس اين قابلمه از چدنه! اما چدن مذاب براي اينکه اين شکلي بشه , بايد بره درون يه قالب , بعدش پرس بشه تا به اين شکل در بياد.
فهميدي حالا؟در ضمن يادت باشه که : در آغاز کلمه بود. Angel
گفت: يعني براي درک يک معني بايد فقط از طريق کلمات بهش برسيم؟
گفتم: من کي کلمه ي فقط رو به کار بردم؟ Evil or Very Mad
من گفتم ممکن ترين ابزار , کلمات هستند. اما ابزار هاي ديگه اي هم شايد وجود داشته باشه.
گفت: مثلا؟
گفتم: چه ميدونم! شايد کشف و شهود!اما من فقط راجع به چيزايي که فکر ميکنم ميدونم نظر ميدم! شايد اين چيزايي هم که الان گفتم از نظر يه نفر ديگه , x شعر باشه ! من فقط نظرات خودم رو بهت گفتم. حالا ميخواي قبول کن ميخواي نکن. Dancing
گفت: اصلا اين حرف ها رو بيخيال! به نظرت من با اين اعصاب داغون و قيافه ي به هم ريخته اگر يه ماشين آخرين مدل بي. ام دبليو داشته بام ميتونم خوشکل ترين دختر دنيا رو سوار کنم؟ Razz

ادامه دارد.....

6
6
0
Omidآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384
مجموع ارسالها: 3513
ارسال پنجشنبه 28 آذر 1387، ساعت 20:05
 1 سال و 8 ماه پيش

مسافر کوير نوشته بود:
يا راجع به ماشين بي .ام. دبليو فکر کن! چي از ذهنت ميگذره؟ ....

ها ها! براوو! آخر کلاس! Razz Razz Mr. Green Mr. Green

1
1
0
sedayedelآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

تاريخ عضويت: جمعه 03 تير 1384
مجموع ارسالها: 3577
جنسيت: نامشخص
ارسال پنجشنبه 28 آذر 1387، ساعت 22:06
 1 سال و 8 ماه پيش

آخ که شاهين از دست تو
از طرف من انوش و ببو س Razz Wink و بهش بگو يک دستگاه توليد کلمه ي ديگه اي رو هم به نام سيما ملقب به صداي دل ميشناسي Razz Razz
شاهين جون ديدگاه تو در رابطه با دوستت کاملاً درسته Applause ولي اون چيزي که اون دنبالش ميگرده باز يک کلمه است Razz
ولي کلمه اي که براي خودش يک دنياي ديگه اي داره اين کلمه همون قالبيه که تو ازش مثال زدي
اون کلمه "حسه" و حس تجربه ي عملي يک کلمه در کارگاه وجوده زماني که واژه ها در قالب حس معني ميگيرند Angel
يک دختر خوشکل توي ذهن تو فقط يک کلمه نيست Wink Wink رو راستي هم خوب چيزيه Mr. Green ها ها Razz Razz Dancing Dancing يک دختر خوشکل تداعي حجميست قابل لمس Embarassed Razz و حرارتي قابل حس Embarassed Dancing حس لذتي که از ديدنش و بوسيدنش و ...... ميگيري Razz
يک آقاي خوشتيپ در ذهن من تنها يک کلمه نيست Confused Rolling Eyes خيلي خيلي فراتر از يک کلمست Razz Razz ولي من اصولاً نه چيزي ميدونم نه چيزي ميگم Silenced Confused Rolling Eyes Razz
ماشين BMW توي ذهن تو فقط يک کلمه نيست Cool بلکه تداعي حس سرعت Dancing و حس High class بودنه Cool
براي همين نام هر شخص براي ما تداعي يک حسي ميشه که از نوع شخصيت و رفتارش توي وجودمون تداعي ميشه Wink دوتا آدم هم نام دو تا حس متفاوت به آدم ميدن Wink کلمه يکيست ولي تفهيم اونها توي وجود ما متفاوته Angel

کلمات کدي هستند براي معاني حس هاي ما براي همين گاهي براي بيان يک حس کلمه کم مياريم
من بار ها شده توي نوشته هام به اين اشاره کردم که براي بيان اونچه که ميخوام واژه ها کافي نيستند
کلمات بدون حس تنها اسامي و واژه ها هستند Not talking
به انوش سلام برسون
و بگو سيما گفت
روزي ميشه که ياد ميگيري به جاي کلمات با حست زندگي کني اونموقع زمانيه که خودت و پيدا کردي و ديگه خروشيدن کلمات پر معني و بي معني اذيتت نميکنه Razz
من اين مراحل رو طي کردم اينا راه هاي رسيدن به گ هواره ي تعادله Dancing

2
2
0
مسافر کويرآفلاين
آخر آدم بيکار!
آخر آدم بيکار!

آواتار

ارسال سه‌شنبه 03 دي 1387، ساعت 19:28
 1 سال و 8 ماه پيش

چند روز بعد دوباره انوش رو ديدم.بد جوري مست کرده بود.نميدونستم که الکل مصرف ميکنه.تلو تلو ميخورد.يه کم جا خوردم.
بهش گفتم: کجايي رفيق؟ چه کار ميکني با واژه ها و معاني؟ Razz
گفت: امروز اصلا توي mood اين ايکس شعر ها نيستم.حال ندارم.
گفتم: معلومه! با خودت چه کردي ؟ چقدر خوردي؟
گفت: اونقدر خوردم تا از پا بيفتم.
گفتم: چند وقته که مشروب ميخوري؟ دائم ميخوري يا تفريحي؟ Cool
گفت: يه چند سالي ميشه.درست يادم نيست که از وقتي دوست دخترم ولم کرد رفتم سراغ مشروب يا چون رفتم سراغ مشروب دوست دخترم ولم کرد! Smile زياد نميخورم.دائما تفريحانه ميخورم!
گفتم: باريکلا!فيلم هم که زياد ميبيني! Wink رحالا امروز چرا خوردي؟ چرا ميخواستي از پا بيفتي؟
گفت: خسته شدم از همه چي.از همه کي.از تکرار.از ديروز.از امروز .از فردا.حالم بده, خرابه, جرمه؟واقعا چرا؟
گفتم: چي چرا؟
گفت: اونش ديگه به تو ربطي نداره! Eh?
گفتم: منظورت رو نميفهمم.واضح تر بگو.
گفت: بزرگترين سوال ذهن من اينه که چرا؟ چرا اومديم؟
گفتم: هومم.دارم ميفهمم چي ميگي.
گفت: خداييش اين سوال ذهن تو نيست؟ به نظر من اين سوال بزرگترين سوال ذهن هر انسانه که چرا اومديم.
گفتم:نه!حداقل سوال ذهن من نيست!
گفت: دروغ ميگي.
( با اين دادي که زد بوي دهنش بد جوري اذيتم کرد , يه کم عصباني شدم و) گفتم:
مگه تو کي هستي که بخوام بهت دروغ بگم؟در ضمن , به نظر من اين سوال, يه سوال بچه گانه است! Angel

گفت: بچه گانه؟ به بزرگترين سوال فلسفي بشر ميگي بچه گانه؟ برو بينيم بابا!
گفتم: کي گفته که اين سوال بزرگترين سوال فلسفي بشريته؟حد اقل به نظر من يکي که نيست.چرا ذهن خودت رو اسير مساله اي ميکني که خودت توش دخالتي نداشتي؟
گفت : چي؟
گفتم: مگه دست خودت بوده که اومدي؟حالا که بدون اراده ي خودت اين کار انجام شده, چرا خودت رو عذاب ميدي؟
مثلا انتخاب پدر و مادرت دست خودت بوده؟ حالا که دست خودت نبوده بايد از داشتن اين پدر و مادر شاکي باشي؟
به نظر من آدم بايد راجع به موضوعي فکر کنه که بتونه اون قضيه رو تغيير بده وگر نه اين فکر کردن چيزي به جز عذاب کشيدن نيست.

گفت: تو ميگي حالا که بدون اراده اومديم به اين دنيا بايد بتمرگيم يه گوشه و فقط نگاه کنيم؟
گفتم: از کجاي حرف هاي من به اين نتيجه رسيدي؟ Brick wall من کي همچين چيزي گفتم؟عجب آدمي هستيا!
حرف حساب من اينه که فرض تو غلطه.
گفت: کدوم فرض؟
گفتم: هميني که ميگي بزرگترين سوال فلسفي بشريت اينه که چرا به اين دنيا اومده.
گفت: پس مهمترين مساله فلسفي چيه؟
گفتم: من چه ميدونم! Very Happy من نه فيلسوفم , نه ادعايي دارم. برو از کسي بپرس که ميدونه.اصلا هم برام مهم نيست که بزرگترين سوال بشريت چيه. من چه کار به بشريت دارم! توي کار خودم مثل خر توي گل گير کردم.
گفت: بزار اينجوري بپرسم.بزرگترين دغدغه يا سوال فکري تو چيه؟
گفتم: حالا شد! اگه از من مي پرسي, بزرگترين سوال من اينه که چرا خود کشي نميکنم.
گفت: بله؟
گفتم: فرق من با تو همينه. تو توي اين فکري که چرا اومديم , اما براي من به اندازه ي سر سوزني مهم نيست که چرا اومدم.اومدم که اومدم, به درک که اومدم! Razz اما حالا که اينجا هستم مهم اينه که چرا بايد ادامه بدم؟ اومدنم دست خودم نبوده اما ادامه دادن که دست خودمه. آيا واقعا دليلي براي ادامه دادن وجود داره؟آيا زندگي ارزش مبارزه کردن و ادامه دادن رو داره ؟خودکشي اولين راه حله يا آخرين راه حل؟..نميدونم...نميدونم.

گفت: از لحن حرف زدندت معلومه که ميدوني!
گفتم: بچه جون! توي اين مستي من رو 4 تايي ميبيني حالا ميخواي لحن من رو هم تشخيص بدي؟
گفت: معلومه که زياد خوردم؟
گفتم: نهههههههه! اصلا! Liar Razz راستي نميخواد توي اين وضعيت راجع به حرفاي من زياد فکر کني.برات بداموزي داره! بزار بزرگتر بشي , اونوقت ميفهمي! Very Happy
بيا يه کم آب ليمو بهت بدم بخوري , تا حالت جا بياد.
گفت: دستت درد نکنه.

5
5
0
نمایش پیغامهای ارسال شده قبلی:      
ارسال موضوع جدیدپاسخ به موضوع
موضوعات مرتبط
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است اصول فلسفه و روش رئاليسم
5
پاسخها: 153 بیننده: 11472 نویسنده: Omid
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است روزنامه استاد فلسفه ...
1
پاسخها: 4 بیننده: 772 نویسنده: pirooztornado
هيچ پيغام جديدي ارسال نشده است تصاوير جالبي از کامپيوتر
1
پاسخها: 10 بیننده: 849 نویسنده: venous
اين موضوع قفل شده است شما نمي توانيد پيغام جديدي ارسالي کنيد، به پيغامي پاسخ دهيد و يا آن را ويرايش کنيد. مسايل فلسفه !
1
پاسخها: 2 بیننده: 471 نویسنده: wp.ark

مشاهده موضوع قبلی مشاهده موضوع بعدی
قبلی تالار بعدی

پرش به:   

شما نمی‌توانید در این تالار موضوع جدیدی ارسال کنید
شما نمی‌توانید به موضوعات این تالار پاسخ دهید
شما نمی‌توانید پیغامهای ارسالی خود در این تالار را، ویرایش کنید
شما نمی‌توانید پیغام های ارسالی خود در این تالار را حذف کنید
شما نمی‌توانید در نظرسنجی‌های این تالار شرکت کنید
قوانين تالارهاي گفتمان گزارش خطا
سوال در مورد تالارهاي گفتمان پيشنهاد