| نویسنده |
پیغام |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 632 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
جمعه 05 مهر 1387، ساعت 17:01 |
|
 |
1 سال و 4 ماه پيش |
|
|
| |
|
آيا نوابغ ته کشيدن؟! |
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 16:03 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1649 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 17:23 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
البته نبي جون من اين پروژه رو که مي گه توي MIT رو ديدم. فيلمش هم توي سايت دانشگاهش هست و 2-3 سال پيش جز يکي از بهترين و خفن ترين پروژه هاي خفن ترين دانشگاه جهان بودش. البته اين سيستمش شبيه يه سيم پيچ بزرگ بود که تا نزديکي يکي دو متريش انرژي (بخوانيد برق) را منتقل مي کرد.
عزيزم پس بذار راجع به اين مساله من يه داستان جالب تعريف کنم.
سالها پيش که ما يه کُرزه داشتيم به اسم مرکز رباتيک دانشگاه، يکي از اين نابغه هاي قرن و شايد بشه گفت که بعد از ايشون آقاي انيشتين و هافکينگ نوابغ بعدي دنياي ما باشند وجود داشت و ايشون اين پروژه رو تعريف کرد که آره دانشگاه MIT از اين کارا مي کنه و ما بيايم با استفاده از موج ها برق توليد کنيم واسه روبات ها تا ديگه لازم نباشه روبات هاي مادر مرده باتري داشته باشند و سنگين بشن و اينرسيشون زياد بشه. و حتي مي گفت من 2 3 ماه روي اين مساله کار کردم و کار خاصي نداره . باور نداريد از مسافر کوير بپرسيد که کاوه بيرامي کي هست. |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3443 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 20:36 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
برق يا انرژى برقى! رو ميشه بدون سيم انتقال داد. مشکل توى بازده يک همچين سيستمى هست که احتمالا ميشه اون رو هم از طريق بنگاه هاى زود بازده حل کرد... چيزى که باعث اميدوارى من هست اينه که تعداد نوابيغ در فروم از تعداد انها در کشور بيشتر هست:
|
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
اين پيغام تا به حال يک بار و توسط Omid در تاريخ يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 21:16 ويرايش شده است. |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1212 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 21:12 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
ماشالو  بزنم به تخته!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 12 مرداد 1384 مجموع ارسالها: 155 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: شهر! جنسيت: نامشخص |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 22:12 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| Omid نوشته بود: |
برق يا انرژى برقى! رو ميشه بدون سيم انتقال داد. مشکل توى بازده يک همچين سيستمى هست که احتمالا ميشه اون رو هم از طريق بنگاه هاى زود بازده حل کرد... چيزى که باعث اميدوارى من هست اينه که تعداد نوابيغ در فروم از تعداد انها در کشور بيشتر هست:
|
عامو تو خودتم ميفهمي چي ميگي ؟ |
|
_________________ دلم تنهاترين دلهاست اينجا
که از دست رفاقت تير خورده
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: دوشنبه 06 شهريور 1385 مجموع ارسالها: 1317 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: اوينور دنيا! سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 23:10 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
جهت از بين بردن تشکيک! بنده مي دونم که مي شه برق رو بدون سيم انتقال داد!
به اين ويديو! نگاه کنيد!
مشکل من اينه که يه پدرسوخته آملي واسه اينتل شاخ شده! و چه ادعاهايي هم مي کنه !
بعضي پدر سوخته ها تو فروم ما هم اصلا نگاهي به تاريخ ارسالها نمي ندازن! و فقط سعي دارن يه چيزي گفته باشند!
راست نمي گم عامو؟! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
-- جنانچه مصطم جصطم!
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: چهارشنبه 03 دي 1382 مجموع ارسالها: 1649 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کارتون خوابيم سن: 26 جنسيت: مرد |
 |
يکشنبه 12 آبان 1387، ساعت 23:38 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
دقيقا نبي جان
اين يارو اگه مي تونست و شعور خوندن تاريخ پستا رو داشت ما الان فروممون اينجوري نبود. |
|
_________________ پسر شجاع در جمع دانشجويي:" به خدا سوگند که پست رياست جمهوري برايم از پيشاب بز هم کم ارزش تر است."
|
|
|
|
|
 |
مسافر کوير  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: شنبه 23 خرداد 1383 مجموع ارسالها: 1952 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: خودمم نميدونم! جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 13 آبان 1387، ساعت 1:32 |
|
 |
1 سال و 3 ماه پيش |
|
|
| |
| پسر شجاع نوشته بود: |
سالها پيش که ما يه کُرزه داشتيم به اسم مرکز رباتيک دانشگاه، يکي از اين نابغه هاي قرن و شايد بشه گفت که بعد از ايشون آقاي انيشتين و هافکينگ نوابغ بعدي دنياي ما باشند وجود داشت و ايشون اين پروژه رو تعريف کرد که آره دانشگاه MIT از اين کارا مي کنه و ما بيايم با استفاده از موج ها برق توليد کنيم واسه روبات ها تا ديگه لازم نباشه روبات هاي مادر مرده باتري داشته باشند و سنگين بشن و اينرسيشون زياد بشه. و حتي مي گفت من 2 3 ماه روي اين مساله کار کردم و کار خاصي نداره . باور نداريد از مسافر کوير بپرسيد که کاوه بيرامي کي هست. |
به به!تاييد ميشه!
ايشون از نوابيغ حقيقي روزگار هستند! در حدي که از دانشگاه آزاد کازرون به دانشگاه شيراز انتقالي گرفتند!! |
_________________ هنوز يار تو هستم....خالي بستم!
به هيشکي دل نبستم......خالي بستم! 
|
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 آذر 1387، ساعت 1:11 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
شازده کوچولو  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: يکشنبه 17 دي 1385 مجموع ارسالها: 1212 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: هيدالو سن: 28 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 آذر 1387، ساعت 2:19 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
|
|
|
|
 |
نبي  آخر آدم بيکار!
 |
دوشنبه 25 آذر 1387، ساعت 2:38 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
جالب اينه که کلي از روزنامه ها خبر نوشتن واسش! و من واقعا در هوش خبرنگارا شک بردم! مثل هم شهري!
آخه اينا يه ذره وجدان ندارن؟! |
_________________ It takes a lifetime to learn the meaning of friendship...
...Sometimes love is hiding between the seconds of your life
-- جنانچه مصطم جصطم!
|
|
|
|
|
 |
Omid  آخر آدم بيکار!
تاريخ عضويت: جمعه 11 آذر 1384 مجموع ارسالها: 3443 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: My home سن: 37 جنسيت: مرد |
 |
دوشنبه 25 آذر 1387، ساعت 19:03 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
بحثي که دارم هنوز اينور دنيا (سوئد) يکي از همکلاسي هاي ايراني من فکر مي کنه نصف ناسا ،ايرانيا کار مي کنن و همه جا ايرانيا نابغه هستن!!! خوبه بازديد هايي از شرکت تحقيقات فضايي ساب داشتيم که احدي ايراني به چشم نخورد! ادعاي اين دوست من بالا نگرفت!
|
تعداد مهندسين ايرانى در شرکت ساب سوئد چه ربطى به ناسا در آمريکا داره؟ شما از نظر فيزيکى از ايران خارج شدى ولى منطقت هنوز همون منطق ساکنان نواحى آذربايجان هست.
| نقل قول: |
مثلا موردي که اين همکلاسي ايراني من ميگه اينه که بيشتر دانشچوهاي دکترا تو اينجا، ايراني هستن ! در صورتي که همين دپارتمان ما حداقل سه برابر دانشجو هاي دکتراي ايراني تو هر بخش دانشجوي دکتراي چيني هست! :
|
به توضيح بالا مراجعه شود. |
|
_________________ بهترين زن دنيا زني است که کسي او را نديده باشد.
|
|
|
|
|
 |
itwman  پرچونه!!
تاريخ عضويت: جمعه 16 آذر 1386 مجموع ارسالها: 632 اعتبار کسب شده: 3000 محل سکونت: کاشان سن: 24 جنسيت: مرد |
 |
سهشنبه 26 آذر 1387، ساعت 0:24 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
| نبي نوشته بود: |
چون از هواپيماي بدون سرنشين مافوق سرعت نور تا ربات انسان نما رو به تنهايي ساخته!
|
|
|
_________________ به خانمي که سن واقعيش را مي گه نبايد اعتماد کرد؛ چون از چنين خانمي گفتن هرچيزي بر مياد!
|
|
|
|
|
 |
پسر شجاع  آخر آدم بيکار!
 |
يکشنبه 01 دي 1387، ساعت 6:46 |
|
 |
1 سال و 1 ماه پيش |
|
|
| |
يک دانشجوي مشهدي موفق به اختراع سيستم هوشمند ثبت حرکات مارپيچ خودروها شد.
به گزارش خبرنگار"ايلنا" در مشهد ، سيدعلي صحاف گفت: اين سامانه هوشمند متشکل است از يک دوربين نصب شده در وسط خودرو و يک رايانه متصل به آن، يک سنسور نصب شده بر روي سرعت سنج خودرو و يک مدار الکترونيکي که بر روي راهنماي خودرو قرار ميگيرد.
وي تصريح کرد: اين سامانه در ابتدا به وسيله دوربين از سطح جاده فيلمبرداري مي کند، سپس تصاوير ارسالي به وسيله يک نرم افزار پردازش تصوير، بررسي مي شود.
اين دانشجوي مهندسي مکانيک دانشگاه فردوسي مشهد ادامه داد: در نتيجه پردازش تصاوير هرگاه خودرو از روي خط سفيد جاده عبور کند، سيستم متوجه شده و فعال بودن چراغ راهنما و سرعت وسيله نقليه را بررسي مي کند.
وي اضافه کرد: در صورتي که خودرو بدون زدن راهنما و با سرعت اقدام به تغيير مسير نمايد، دستگاه مطلع شده و يک تخلف با نام و تاريخ مشخص در حافظه اش ثبت مي نمايد.
صحاف عنوان کرد: اين اختراع که با شماره 45903 به ثبت رسيده است، به صرف2 سال زمان و 3 ميليون تومان هزينه ايجاد شده است.
نظرات کاربران:
▪ اي ول عجب اختراع باحالي . البته در مسير هاي که ترافيک آن بالاست و خط وسط خيابان يا جاده اصلا پيدا نيست و يا شايد اصلا خط کشي نداشته باشد ظاهرا کاربردي ندارد حالا راستي بدرد چند درصد از مسير ها و وسايل نقليه مي خوره ؟؟؟
پي نوشت:
1-گرفتين اختراع رو خودم توضيح بدم که چقدر مسخره هست اين اختراع در حال حاضر؟
2-نظراتش هم باحاله. ببينيد. |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|